Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin ZZT

Dlaczego znalezienie dziewczyny jest trudniejsze niż wszystko inne na świecie?

Polecane posty

Lahkoona: Pierwszorzędna odpowiedź. Ja przepraszam, ale aż chrypkę dostałam od śmiania się i aż przeczytałam to sobie dwa razy!!!! Matko jaki kretyn...Eeee...normalnie najlepsze jest jak wychodzą z taką debilną propozycją, a Ty sobie paznokcie oglądasz, po czym oglądasz się za siebie czy to na pewno do Ciebie, a potem tekstem przygaszasz. Po czym cały wieczór masz zmarnowany przez takiego palanta!!!

\"No, nie powiesz mi, że czekasz na dziewczynę, która podejdzie do Ciebie, złapie Cię za pośladki i powie: \"Ale mam ochotę Cię zerżnąć!!\". Oczywiście, że nie czekam. Zdziwiło by to mnie bardzo i zrodziło moją nieufność. Zresztą wydaje mi się, że skoro może jednego dnia tak zaczepić mnie, to następnego kogoś innego. A takim czymś nie jestem zainteresowany zupełnie.

Lahkoona - a akurat z portalami mam pewne doświadczenia. Ale akurat kobiety na nich się trochę inaczej zachowują niż chyba masa mężczyzn (no może co innego jest z wizualnymi - herkulesami). Chyba kobiece odpowiedniki takich podrywaczy na portalach tylko odsłaniają wszystko co się da, piszą, że są szalone, zwariowane, zakręcone ect. ect. i czekają na tych swoich podrywaczy od BMW :P Ale to tylko moje domysły. Na rower w tej grupie nie próbowałem i nie zamierzam :P

\"dreamer: Widzisz, jaki z Ciebie porządny chłopak Jak się dowartościowałeś!\" No prawie tak mi ego urosło jak wrednemu wykładowcy na durnym egzaminie :P (przy okazji należało by chyba pozdrowić paru doktorów ;) )

Oj taki żarcik specjalnej troski był, a nie od razu żal. Pożalić się mógłbym, że żadna wymarzona księżniczka mi jakichś poważnych propozycji nie składa - w stylu \"żyli długo i szczęśliwie\". Ale nie będę się żalił. Co to, to nie!

\"żaden NORMALNY facet nie ogłasza się matrymonialnie w necie. No, przykro mi.\" Nie żebym aspirował do grona normalnych, ale muszę lekko zaprotestować :P Zresztą ja nie ogłaszałem się matrymonialnie, a towarzysko ;)

\"Ja Cię nie chcę rozczarować, tytułu szlacheckiego nie posiadam \" To nic, tak się składa, że mi też nie chcieli sprzedać tytułu na stadionie. Więc mogę leciutko w tej kwestii obniżyć wymagania ;)

Pisałaś...Odpuszczam ;) A widziałem, że ojciec założyciel naszego topiku już zapodaje na innym pytanie czy naprawdę zaczepiać dziewczyny gdzie popadnie :P

Lahkoona: mam takie samo zdanie. Również przepraszam, że uogólniam, ale nikt \"normalny\" nie ogłasza się szukając miłość życia na necie! Też mam takie niewypały na koncie. I powiedź mi, jak mamy mieć siłę i chęć na to, aby szukać. Mnie się już nie chce. Wydaje się fajny, a jak go poznaję, to jestem okropnie zła na siebie, że mnie też to musiało spotkać. Tyle ludzi na ziemi, a na mnie musiał trafić palant. Ja już biorę tylko jedno pod uwagę. Cholera jasna, spotkam GO w autobusie, na ulicy, w sklepie, gdzieś na pewno jest! I to na pewno nie będzie \"Cześć, mam BMW i mam ochotę Cię zerżnąć!\" Cóż nam pozostaje? Wierzyć tylko, że jakieś szczęście w życiu czeka za rogiem :)

A ja Wam powiem, że poznałem super dziewczynę właśnie na kafe. Ale tak się złożyło, że nie spotkaliśmy się (dosyć spora odległość), a jakiś czas temu kogoś poznała. No i teraz nie pozostaje mi nic jak życzyć jej szczęścia. Myślę, że da się i na necie poznać.

Mówiłam, że przepraszam, że uogólniam. No, ale jest coś takiego jak wsparcie doświadczeniem. A ono, nie zbyt pozytywnych obiektów dostarcza:(

Mówiłam, że przepraszam, że uogólniam. No, ale jest coś takiego jak wsparcie doświadczeniem. A ono, niezbyt pozytywnych obiektów dostarcza:( Niestety muszę się z Wami pożegnać. \"Szara rzeczywistość\" każe mi nastawić budzik. Bardzo fajnie się rozmawiało:) no i mam nadzieję, że ta \"szara rzeczywistość\" zmieni się dla każdego z nas. Albo po prostu kupię sobie różowe okulary. Przecież lubię się oszukiwać ;)

Dziwne - w moich tematach jest, że ostatni post na tym temacie było o 22:16, ale jak wchodzę w temat, to nie ma tego postu.

Mówiłam, że przepraszam, że uogólniam. No, ale jest coś takiego jak wsparcie doświadczeniem. A ono, niezbyt pozytywnych obiektów dostarcza:( Niestety muszę się z Wami pożegnać. \"Szara rzeczywistość\" każe mi nastawić budzik. Bardzo fajnie się rozmawiało:) no i mam nadzieję, że ta \"szara rzeczywistość\" zmieni się dla każdego z nas. Albo po prostu kupię sobie różowe okulary. Przecież lubię się oszukiwać ;)

A już mam następne posty. Cichy szept - dobranoc. Miłych snów. Mam nadzieję, że jeszcze się odezwiesz. Pozdrów budzik ;)