Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin ZZT

Chyba najlepiej poprostu dać sobie spokój z dziewczynami.

Polecane posty

Gość Marcin ZZT

Po prostu przestać chcieć mieć dziewczynę. Nie będę musiał się stresować, że nie spełniam jakichś wymagań. Ani tym, że nie mam dziewczyny. Będę sobie żył sam i tyle. Pracował, zarabiał tylko na swoje wydatki. Jak zarobię odpowiednio dużo pieniędzy to będę mógł się np przeprowadzić do innego kraju, bo nie będę miał rodziny, więc nikt nie będzie miał nic przeciwko temu. A potem np do jeszcze innego. Będę wolny. Ma to jakieś plusy w sumie. Nie będę miał nikogo na utrzymaniu więc nawet jak bym nie miał pracy to nikt nie będzie przeze mnie cierpiał.

Gość inna całkiem inna ...
Wiesz plusy to we wszystkim można znaleźć .. nawet e śmierci ... ;P

Gość Marcin ZZT
Nie no ale ja już mam dość tego stresu. Ciągle nie mogę się na niczym skupić bo o tym myślę. A tak powiedziałbym sobie, że dziewczyny poprostu nie będe miał i koniec i postarałbym się skupić na jakichś innych celach, do których mógłbym się zbliżać. Coś bym robił, do czegoś dążył

Gość Marcin ZZT
Nikt mnie nie przytuli ale teraz też mnie nikt nie przytula. A teraz ciągle się tylko miotam. A tak przynajmniej jakoś uporządkowałbym moje życie i zająłbym się jakimś działaniem.

Gość inna całkiem inna ...
Hmmm ... złe podejście... nie można się nastawiać ani na bycie z kimkolwiek, ani nie bycie z kimkolwiek ....

Gość Marcin ZZT
jedno co mnie martwi to to, ze moje najlepsze lata zaczną już nie dlugo przemijać, jakoś trudno powstrzymac smutek

Gość Olgxa
A ile masz lat?

Gość Marcin ZZT
23

Gość Olgxa
ja mam 22 i też nie mam chłopaka uważam że jeśli ktos jest mi przeznaczony to tak i tak go spotkam a teraz cieszę sie życiem

Gość Marcin ZZT
ja nie wierze w cos takiego jak przeznaczenie. raczej wiem ze sa przyczyny i skutki, dzialania i ich skutki jak nie ma przyczyny to i nie ma skutku, czas moze uplywac i nic sie nie zmieni, mozna sie najwyzej zestarzec

Gość Olgxa
Ja mam odmienne zdanie...:)

Gość andrea20
ja uważam że ma chłopak rację...

Gość Marcin ZZT
andrea20 A Ty masz chlopaka?