Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisia misia na calego

czekolada na urodziny od chlopaka...co sadzicie?

Polecane posty

Mój (ex) zapomniał o urodzinach :D nawet zaraz po rozstaniu gdy naprawde bardzo dobrze kumplowaliśmy się nie pamietał :)

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiii
Jak sie z nim nie bzykasz to wiadomo ze tylko na cfzekolade mozesz liczyc On pewnie ma jakas panienke na boku do posuwania i jej kupuje drogie prezenty

Gość kaja_ja2
Ja dostałam na urodziny żel pod prysznic,jakoś nie bardzo się obraziłam,smiac mi się chciało:] Przeprosił,że nie miał czasu na zakupy ale to prawda bo dużo pracuje.Natomiast za kilka dni dostałam, perfumy Paco Rabane-tak sobie bez okazji.Faceci tacy są nie przywiązują zbytniej uwagi do takich spraw,chociaż mogliby. Porozmawiaj z Nim powiedz,że dla Ciebie to ważne-nie myśl odrazu ,że nie kocha.

nie no to po prostu przesada z jego strony.................ja nie moge-zastanowilabym sie poaznie nad dalszym kontynuowaniem tej znajomosci;)serio-uciekaj poki mozesz!!!!

Gość dominujaca
faceci nie przywiazuja wagi do prezentow(tzn wiekszosc) mysle ze lepiej ajkby ci kupil kwiaty sa bardziej romantyczne ale moze myslal ze ty nic nie oczekujesz i podarowal ci tylko czekolade...a co ty mu dalas na jego swieto?moze trzeba sie odegrac i kupic to samo moze ta aluzja go rozbudzi na przyszlosc

Gość dominujaca
nastepnym razem powiedz sloneczko skoro nie masz czasu na szukanie wyskakuj z portfelika sama sobie zrobie niespodzianke

dominujaca... on pytal mnie co chce dostac,wiec mu powiedzialam,ze moze mi kupic kwiaty lub poprostu miska,zebym miala sie do kogo przytulic jak jego nie bedzie w poblizu....a kupil czekolade i haslo \"masz to na urodziny(...)\"

Gość aliMAkLaden
no i co z tymi alimentami??

Gość strzel mu w leb...

Gość rzuc go...

Gość po co z nim jestes

Gość alimenciasz
a placi i juz,zapytaj go no zapytaj! a czekolada pewnie byla przeterminowana :o

Gość do alimenciasz
pytalam i nie placi a czekolada nie byla przeterminowana

Gość alimenciasz
placi...

a moj ex nic mi nie kupil chociaz wiedzial ze mam urodziny bo robilam impreze urodzinowa na ktorej byl. Twierdzil ze on nie mial pomyslu co mi kupic a chcial cos takiego fajnego i nie wymyslil co. Nawet mi zyczen nie zlozyl. Pozniej mu to wypomniala jakos sie tlumaczyl ale uwazam ze gowniarsko sie zachowal:o

Gość vdv4vfgrr
Prezent dla faceta powinien być wybrany z zastanowieniem. Nie zawsze jest łatwo znaleźć coś, co spełni jego oczekiwania, dlatego czasem warto postawić na coś bardziej oryginalnego. https://www.harempower.pl/

Gość gość
Prezent dla faceta powinien być wybrany z zastanowieniem. Nie zawsze jest łatwo znaleźć coś, co spełni jego oczekiwania, dlatego czasem warto postawić na coś bardziej oryginalnego. https://www.harempower.pl/

Tak to jest wy im kupujecie prezenty często czytam jakie kwoty na nich wydajecie a oni co dadzą g****o lenie śmierdzące !