Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisia misia na calego

czekolada na urodziny od chlopaka...co sadzicie?

Polecane posty

sucza nie powiedzialam,ale zastanawiam sie czy mu tez na urodziny nie kupic czekolady...moze skapuje sie jak ja sie wtedy podle czulam...

Gość klauducha
Olej goscia i nie przeżywaj ! Jest tylu fajnych facetów . Kup mu na urodziny chrupki kukurydziane kosztują 50 gr. Będziesz lepsza od niego :)

zE na urodziny SONATE MLECZNA dostalam? inne dostają od uboższych pracujących za najnizsza srednia krajowa pierscionki a ja od pracujacego za 3000 zl czekolade..

Gość kolorowankakolorowa
A moze po prostu zacznij go ignorowac? Jesli jemu na Tobie nie zalezy...nie bojmy sie tego powiedziec... Mnie to by bardzo zabolalo...

ok, ostatnie pytanie: To po co z nim jesteś, skoro Cie tak traktuje??

Gość kolorowankakolorowa
Twoj chlopak nie jest Ciebie wart, uwierz nam wszytskim.:)

Gość kolorowankakolorowa
zostaw go, tak bedzie lepiej dla Ciebie, choc na pewno bedzie bolalo. Jemu chyba nie zalezy.:(

Gość ej no co WY
..ja dosstałam kiedys sztucznego kwiata :( taki żart miał byc....hehe- po kilku latach nadal jakos niekoniecznie mi do smiechu- chociaż nie zapomnę "żARTU" do końca zycia ;-)

kochana, nie chce mowić Ci co masz robić, ale mogę Ci doradzić. Nie wiem, jak to jest z Wami do końca, ale z tego co piszesz, to naprawde powinnaś poważnie wziąść pod uwage fakt skończenia z nim. Bo jaka byś nie była, to nikt nie moze pozwolić sobie na takie traktowanie. Bo Twój facet powinnein Cie wychwalac, dbac o Ciebie,a przede wszystkim szanowac, a jesli tak nie jest to trezba go zamienic na lepszy model!!!

Dziwny z niego facet, naprawde. Skoro mu zalezy, to dlaczego nie potrafi tego okazac? Moze to wlasnie jego problem?? Nie potrafi okazac uczuc?

a nie pomyśleliście, że czekolada to afrodyzjak i dlatego może ją dał? Jaka to w ogóle była czekolada? Może jakaś elegancka? W końcu czasem daje się czekoladę, np. z likierem?

Nie warto tracic na niego energii. moze jak z nim zerwiesz to nareszcie przejrzy na oczy. Jestem z Toba!

Gość zorrrrrroooooooo
rzuc go w cholere i nie trac dziewczyno zycia

mysle ze nie ma z czego robic problemu, spytaj go wprost a jesli nie chcesz to zapomnij o tym, moze mial chlopak jakies zmartwienia

Mnie tak potraktowaly w tym roku moje dwie najlepsze przyjaciolki i do tego wspollokatorki. mieszkamy i przyjaznimy sie ze soba od 3 lat. I w tym roku jedna z nich zlozyla mi zyczenia tylko (nie mowiac juz nic o zadnym chocby najmniejszym prezencie), a druga nie powiedziala nic, nawet nie zlozyla mi zyczen urodzinowych!! Wiec mniej wiecej moge sie domyslac, jak sie czulas. Chociaz chlopak to nie przyjaciolki (tylko czy to sa przyjaciolki??). Tez mnie wtedy bolalo i czulam sie jak idiotka. Bylo mi baaardzo przykro. Ja zawsze pamietam i zawsze latam po sklepach jak debilka w poszukiwaniu prezentow. Doszlam do wniosku, ze czasem juz po prostu nie warto sie starac. I ja odpuscilam. wyprowadzilam sie z tego wspolnego mieszkania (nie tylko przez te zapomniane urodziny ;) ) Moze i Ty odpusc? moze juz czas?

KRETYN KRETYN KRETYN zadufany w sobie kretyn zrob sobie lalke voodoo ;)

wedlug mnie to przywiazujecie za duza wage do tych calych urodzin, mi tez pare razy moj facet nie kupil czegos bo nie mial pieniedzy i ciesze sie ze przynajmniej byl szczery, sa naprawde wazniejsze problemy w zyciu od jakichs urodzin,, nie badzcie takie wymagajce wobec chlopaka..