Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaq12wsx

o co jej chodzi??

Polecane posty

Gość zaq12wsx

mam pewien problem niecaly rok temu rozstalem sie z moja dziewcyna ktora nadal kocham !!bylismy razem 1,5 roku!!w tym czasei ktory minol od naszego rozstania mialem i ona rozniez kilka przelotnych znajomosci ale nic powaznego !!mamy ze soba ciagly kontakt i nie zawsze wynikajacy zmojej inicjatywy!!mamy wspolnych znajomych wiec kontaktu i spotkan nier dalo sie uniknac ona twierdzi ze jest moja przyjaciolka:)!!nie dawno doszlo do sytuacji ktorej juz nigdy sie nie spodziewalem!!pojechalismy razem na impreze oboje pilismy i nawet nie wiem kiedy wyszly z tego nasze pocalunki i pozniejsze wyladowanie w lozku:)!!nie wiem co mam teraz o tym swzystkim myslec?? jesli ktos moze niech mi powie o co moze w tym wszystkim chodzic !!!aha i musze jeszcze dodac to ze w Przypadku Niej nie jset tak "im wiecej pijesz tym jestes latwiejsza"!!

Gość anonimka....
ja czegos tutaj nie rozumiem. najpierw piszesz, że ją kochasz, a potem, że miales kilka przelotnych znajomosci. czy one tez konczyly sie w łożku? jakbys naprawde ją kochal to bys nawet na inne dziewczyny patrzec nie mogl. poza tym nie widze tu twojego starania się o nią. chcesz do niej wrocic czy nie? skoro tak to powiedz jej o tym.