Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yasminalle

czy znajdzie ktoś dla mnie chwilkę, bo mam problem...

Polecane posty

Gość Yasminalle

Dziewczyny wczoraj rozpoczęłam przygodę z antykoncepcją... Lekarz mi przepisał Yasminalle. podkreślam YASMINALLE a nie Yasmin... i kazał brać od piatej tabletki a nie od pierwszej... czy to normalne? ja wiem że on niby wie co robi, ale przecież w ulotce jest, ze trzeba brac o pierwszej tabletki... Jestem pewna ze kazał mi brac od dnia oznaczonego "piątek" bo mi to kilka razy podkreslał i nawet pokazywał na tabletkach. Wiem, ze to naiwne o co pytam, ale Wy Kochane macie doświadczenie i napewno wiecie co robic;)

Gość Yasminalle
halooo???

Gość Yasminalle
pomózcie... to ważne...

Gość zapytaj na
Antykoncepcja, płodność, ginekolog a nie na zdrowie i uroda.

Gość Yasminalle
czyli jak jest jednofazowa to oznacza, ze obojetne która tabletke biorę bo każda jest taka sama?

Gość Yasminalle
oj... to czemu on tak pokręcił... ja teraz rozumie dlaczego tam sa dni tygodnia bo wydawało ki się to bez sensu... zapytam go przy następnej wizycie o co mu chodziło...

Gość Yasminalle
. Tabletki antykoncepcyjne zawierające dwa hormony, zwane są tabletkami "złożonymi". Każda tabletka zawiera niewielką ilość dwóch różnych hormonów żeńskich, a mianowicie drospirenonu i etynyloestradiolu. to z ulotki o tym leku... i co teraz....

Gość Yasminalle
ale dziewczyny na innym forum mi mówią co innego:( i niby dlaczego lekarz mi kazał brac od piatku? a jak zaczęłam brac to było wczoraj czyli poniedziałek. hellishbloodystorm Ty bierzesz/ brałas Yasminelle?