Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reyes

jak rozpoznać zajętą dziewczyne??

Polecane posty

Gość wolnaa
wqurwiła Cię hmm mogłeś jej dać drugą szansę a nie odrazu rzucać bo się dziewczyna depresji mogła nabawić :P e tam zabija w ludziach spontaniczność..we mnie by nic nie zabiło bo i tak bym Cię nie zaprosiła..a może jednak skoro postanowiłam być bardziej otwarta :D A centrum handlowe jest u mnie w mieście koło dworca PKP/PKS :D :P

no proszę jak Ci się dowcip zaostrzył, uważaj na miecia :P Przecież nie napisałem że się zgodzę ani nawet że chcę:P Buźka w nos :P P.S. Pamiętaj o kwiatach:D:D:D

Gość wolnaa
a ja nie mówiłam że Cię zaproszę :P to była teoretyzacja :P bo najpierw pomyślałam sobie że w życiu bym gościa na kawę nie zaprosiła, ale później mi się przypomniało, że miałam być bardziej otwrta :P i będę (yhyyy) :D a pierwszej części wypowiedzi nie rozumiem :D spróbuję rano może mi mózg nie pracuje dobrze o tej porze :D kwiatki będą, oczywiście! czarne róże (moje marzenieee) :D ale tak szczerze to co to wogóle za pomysł żeby panienka kolesia na kawę zapraszała dobrze podsumowałeś tymi kwiatami :D Niech będzie w nos :P

Gość Jaśko
Witam! Mam poboczny problem. Nie wiem czy jestem normalny i czy nie przewartościowuje siebie. Jestem bardzo nieśmiały, mam 170, jestem raczej dobrze zbudowany (pływam w smoczych łodziach), raczej inteligentny (w tym roku kończę technikum mechaniczne i wybieram sie na politechnikę), mam diabelne poczucie humoru, podobno mam talent twórczy, lubię pośpiewać i potańczyć, nie piję, nie palę, nie wciągam , a gdy trzeba jestem poważny. Dziewczynę miałem tylko raz, a mam 19 lat :/ Nie mam specjalnych wymagań. Ma być mojego wzrostu, ew. niższa, włosy dłuższe do ramion, czarne, blond albo obojętnie jakie, ogólnie ma być normalnie zbudowana i przede wszystkim inteligentna. Jestem pewien że gdybym chciał, mógłbym mieć dziewczynę od zaraz, tyle że nie taką, jaka mi sie podoba, i to jest u mnie najgorsze. A gdy już znajdę odpowiednią i uderzam mimo wrodzonej nieśmiałości . . . . ma chłopaka :( Co w sobie zmienić żeby było lepiej, może jestem zbyt słownikowy? Pozdr.

Gość Dejreno
Jaśko: wg mnie nic nie zmieniaj... wygląd masz, zainteresowania też, i charakter....... szczerze? wg mnie dzisiejsze dziewczyny sa dziwne. Ja tez mam ten problem co Ty. Mam 17 lat, dziewczyne miałem tylko jedną, i tez wszyscy mnie zachwalają, o jaki przystojniak, - czasami czuje że robia ze mnie ideał bo potrafie i byc wyluzowany ale tez i dobrze sie uczyć... ale niestety mam tylk 155 cm wzrostu i juz kilkakrotnie słyszałem stwierdzenie - Jestes fajnym chłopakiem ale troche za niskim... to dopiero wkurza. Dziewczyny sie dziwią czasami jak im mówie żenie mam dziewczyny - może to znak że wygladam na zajetego...i Ty tez tak jestes być może widziany pzrez dziewczyny... jak dla mnie to te niskie i ładne oraz fajne dziewczynu sa zajęte, albo traca przy blizszym poznaniu gdyż robią z siebie ksieżniczki, a te wyższe maja mnie jako super kumpla, wrecz ideał ale niestety boja sie miec niższego chłopaka... coż niedogodzisz. Tak więc życze Ci powodzenia;)

wolnaaa : " aha no i zapomniałam dodać, że jestem wesołą osobą, np. idę ulicą i tańczę," heh raczej pier****ięta jesteś ....ulicą idę i tańczę - co za idiotyzm .....

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość gość
jak poznać proste: jest ładna i normalny charakter :)