Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina0912

chcę sie z nim kochać..a on..?

Polecane posty

Gość malina0912

zaczęłąm stosować antykoncepcję.. ponieważ nie ma innego sposobu bym mogła się z nim kochać.. oboje mamy poważne plany na przyszłośc dlatego nie chcemy jakiejś nieproszonej niespodzianki. jesteśmy ze soba 3 lata. swój pierwszy raz przeżyłam 4 dni temu.mam problem ponieważ wydaję mi się ze to mi bardziej zależy żeby się z nim kochać,mimo że on mówi inaczej. mieliśmy się dziś kochać.. nie wypaliło.. więc jutro..ale jutro tez już cos jest..! wydaje mi się ze mi na tym bardziej zalezy.. poszłam do lekarza po tabletki..kupiłam je.. biore...a on..? mowi że bedziemy to robic..( jedno zdanie) ale nie mowi tka jakby tego bardzo pragnął... ja juz jestem chora od tego.. chodzę strasznie smutna i zdenerwowana.. nie wiem czy to tylko o to chodzi.. może też od tych tabletek..?

Gość Paulina.
Mi się wydaje, że skoro jesteście tak długo, to on poprostu nie wie jak Cię zadowolić, albo w ogóle nie wie co robić i się tego wstydzi, dlatego unika. Twój stres napewno jest spowodowany tym, że Ty się starasz, bierzesz tabletki, a on nic, napewno jesteś zawiedziona. Same tabletki zadziałały na Twoja gospodarkę hormonalną, więc mogły wpłynąć na Twoje zachowanie. Proponuję szczerą rozmowę z partnerem. Ewentualnie wizytę u seksuologa...

Gość badzcie bardziej
spontaniczni!!

Gość PaniQ
Wg mnei on obawia sie niechcianej ciazy. Nie wiem ile macie lat i jak wygladala wasz intymnosc zanim zaczeliscie wspolzyc,ale istnieje mozliwosc rowniez, ze on wspolzyje z kims innym, poniewaz mlodemu mezczyznie dosc trudno byloby wytrzymac 3 lata.