Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaNiellubiana

dziewczyny czy Wy wszystkie takie jestescie- pyta dziewczyna

Polecane posty

czy macie skłonnosc do przesadzania i zachwycania się swojąo osoba idzięciecych zachowań podam przykład: dziewczyna mcha do jakiegos chłopaka ten jej odmachał no i cieszy się od razu jak głupia potem np spotyka go drugi raz i mówi coś zstylu : -o Boze jaki przypał zobaczcie spojrzal na mnie pamieta mnie i próbuje się zakrywac te i rózne podobne zachowania jak mnie to denerwuje dlatego chyba nie potrafie się z wami dogadać z facetmai tez ale z inengo powodu :o

Gość możesz zmienić
nick'a??bo ludzie nie chcą odpisywać "beznadziejnym" osobom.jeżeli sama zakładasz że jesteś beznadziejna,to inni tak Cie traktują

nie moge zmienić nicka :O co to za pomysł i dlaczego od razu skreślacie beznadziejne osoby ? :o

Takie zachowanie,to stylu głupiutkich nastolatek,ktore się podniecają jak widzą fajnego kolesia.Ja naszczescie z tego już bardzo dawno temu wyroslam ;)

to z kim się przez ten okres kolegowac :o ?

Carinio -> No, popatrz, a ja jestem nastolatką i nie pamietam, żebym się tak kiedyś zachowywała. Zawsze mnie to denerwowało...

zgadza sie .. spotykalam sie z tym nie raz .. irytujace ;/ ale to zazwyczaj nastolatki , z czasem sie z tego wyrasta ;) naszczescie ;)

boze ale ja nie wiem czy one w ogole nien mysla czuje się inna mnie takie coś nie kreci :o a chyba powinno

zamiast podejsc do kolesia za 2 razem zagadac ;) eh a tu takie podniecanie ;D tak jest .. kazdy zachowuje sie inaczej

Katrine,ale to sąpanienkiwwieku 14-20 lat ;) No może z tą 20 przesadzam,ale chyba też są i takie wtakimwieku.A ty najwyrażniejjesteś jakimś indiwdu,wyjątkiem. :) Mnie śmieszy,jak łażą wieczorami po miescie,ja wtedy wracam z zakupow to szlają się szukając okazji hehe

Katrine,ale to są panienkiwwieku 14-20? lat No może z tą 20 przesadzam,ale chyba też są i takie w takimwieku.A ty najwyrażniej jesteś jakimś indiwdu,wyjątkiem. Poprawka*

albo siedza na lawce i za kazdym przejsciem jakiegokolwiek kolesia gadaja cos na ucho , jak przejdzie to sie smieja ;) to mnie najbardziej irytuje a takie widoki niestety codziennie pod blokiem mam

no to też albo zadzwoni ktos na komórke a one odrazu "o ktos mnie kocha " i w śmiech i tak za kazdym razem :o za pierszym raxzzem jeszcze przejdzie ale zeby powtarzac to kilka razy dzienie :O

🖐️ zainspirowalyscie mnie i przypomnialo mi sie takie cos: znajoma, kiedys przyszla do mnie do pracy, wyszlysmy przed budynek na fajke i ta mniej wiecej zachowala sie tak jak opisala to BeznadziejnaOsoba. Tyle, ze wmowila jakiemus gosciowi, ze dzien wczesniej go zaczepila.. bo byla pijana :O i ze to napewno on :O w ogole w minute chyba opowiedziala mu cala ipreze po ktorej to niby go spotkala.. laska ma chyba ze 21 lat :O ja ze wstydu ucieklam i schowalam sie za drzwiami :D i widzialam, ze ten koles tez ma ochote wiac.. Jak poszedl to powiedziala mi ze uwielbia tak \"nabijac\" sie z fajnych kolesi :O

dziewczyny na co wy!!!! Nie lubicie takich uroczyć, słodziutkich i milusich dziewczynek???:P:P:P:P:P

no niestety niektóre baby to kretynki a ja przez nich cierpie ale cóz kazdy ma prawo zyć :O

czasami wolałabym być słodką idiotką nie zdająca sobie z tego sprawy tacy mają najlepiej :o

enamorada --> no mniej wiecej :D hehe widziałam to wczoraj na polsacie bodajze :p

Beznadziejna 🌻 ja to mam czasem wrażenie ze jestem tysiąc razy bardziej beznadziejna. A Ty jesteś po prostu stworzenie zbyt wrażliwe. Ma to bardzo dobre strony, bo jaskrawo pokazuje piękno świata, ale i ten świat czasem boli nas bardziej niż przeciętnego człowieka .

marzenna ---> :) oj boli jak cholera wolałabym być mniej wrazliwa i zakompleksiona beznadziejniej beznadziejna nie możesz być 🌼 Błękitna Laguna --> z facetami to też nie za brazdo się umiem dogadac bo albo nawijają o piłce albo otym ze by przelecieli mariolke z 2 b i zeby przymnie o tym gadac :o

beznadziejna- tego niestety nie zmienisz;) takie lalunie były, są i będą... takie dziewczyneczki są potrzebne bo przynajmniej mam sie z kogo śmiać:P

Katrinne --> tak ale trzba sie znac :P anv --. no własnie tylko ze ich jest 99 %