Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obgryzacz

Drogie panie, czy was tez to obrzydza czy to moja luba jest dziwna?

Polecane posty

Gość obgryzacz

Ostatnio siedzialem obok niej na łozku i zaczalem obgryzac sobie paznokcie u nog, tak mi jest wygodniej, lepiej i dokladniej jak obcinaczka. Fakt ze pierwszy raz przy mojej lubej, chociaz wiedziala wczesniej ze tak robie. Ona zrobila wielkie oczy i gada ze mam tak nie robic, ze to obrzydliwe, ze nei bedzie mnie po czyms takim calowala w usta. Ja sie jej pytam, ze jak ci wkladam kutasa w dupe a potem go lizesz to jest luz, jak ja ci lize dupe a potem cie caluje tez spoko, a jak poobrgyzam sobie paznokcie to od razu afera. Ona sie obrazila :O Powiedzcie, nie mam racji??

Gość ja natomiast chciałam byc
glebogryzarką

Gość gość
Oczywiscie, że masz racje:D🖐️

Gość alladina
masz racje niestety dlatego wole nie uczestniczyc w lizaniu d*** doslownie i w przenosni aby pozniej nie spac w poscieli uslanej odgryzionymi paznokciami od stop

Gość No wiesz zoastaw ja
Ona nie wie co robi jak mozna nie obgryzac pzanoki w łozku?

Gość gość
Ja kiedyś sobie obgryzłam jak byłam mała;)Ale bez sensu to, trzeba straszne wygibasy odstawiać i potem miesnie bolą:o

Gość obgryzacz
no to uff, wiedzialem ze to moja ma znow jakies schizy :O a paznokcie nie byly w lozku bo strzepalem je na dywan, wiec w spaniu nie przeszkadzalo, zreszta na drugi dzien i tak mialem odkurzac wiec nie bylo problemu

Gość obgryzacz
pozdro600 - no trzeba trzeba, ale przez to potrafie zalozyc sobie noge za glowe :D a obcinaczka sie po prostu kalecze, juz nie mowiac o nozyczkach... :O

Gość alladina
wiesz, najwazniejsze abyscie sami ze soba sie dogadywali jak wam pasuje, spijcie w paznokciach i lizcie sobie nawzajem d***** pamietaj, wszystko jest kwestia umowy

Gość ja uważam że skoro kocha
to powinna Tobie obgryzać paznokcie u stóp

Gość Fajna jest taka napalona
jak umowy a ty nie obgryzasz ? Ja nie potrafie zasnac jak nie mam chociac jednego paznokcia pod poduszka :(

Gość gość
Ja mam za twarde, moje zęby by sobie rady nie dały;).A teraz to Was zabije: moja babcia obcinała paznokcie sekatorem do trawy :classic_cool:. Inaczej nie dawało rady:D

Gość gość
a uważam że skoro kocha to powinna Tobie obgryzać paznokcie u stóp:D:D, co fakt, to fakt:D

Gość sekator to nic mój dziadek
obcinał obcązkami :classic_cool:

Gość obgryzacz
no ja wiem wiem. spanie w paznokciach to nic milego i nie o to chodzi. Ją brzydzilo chyba to ze mialem w ustach swoje palce od nog, nie wiem, i to mnie dziwi. Reszta jej sie podoba, lacznie z lizaniem dupy, a tu taki zonk :O ale przynajmniej wiem ze jest jednak zdrowo szurnieta

Gość sekator to nic mój dziadek
a zostaw ja nie zna sie na rzeczy

Gość obgryzacz
nooo ja mam tez twarde, dlatego obgryzam tylko po kapieli :) i nie, nie wymagam zeby mi obryzala paznokcie (chocby dlatego ze to sprawa wymagajaca o wiele wiekszej precyzji i skupienia niz zrobienie lodzika ;) )

To ja też jestem szurnięta, bo mnie to obrzydza. :D Największa beka, że byłam kiedyś na koncercie Stonesów i gdy wokalista oblizał duży palec u stopy jednej z tancerek, to myślałam, że haftnę, bo uświadomiłam sobie, że ona po tej scenie już trochę skacze i pewnie zdążyła się spocić. Fuj.

Gość gość
No masz Ty racje w swoim wywodzie, ale pomysl o tym też troche inaczej - lizanie odbytu, czy członka po wykjeciu z odbytu sie odbywa w atmosferze podniecenia.......wtedy wiekszosc osob nie myśli, co jest beeee, a co nie, bo sie raczej wtedy nie mysli, tylko odczuwa.Kumasz?Jakby moj facet jadl przy mnie paznokcie, to bym go wyrzucila do lazienki i tyle, też nie chcialabym na to patrzec. Niech sobie je jak lubi, ale nie w pokoju na łóżku;)

Gość obgryzacz
promiscuous girI - noooo, swojej lubej wiele razy lize stopki i tez jej to nie obrzydza ale faktycznie, tak jak napisala pozdro, moze to kwestia atmosfery. Zobacze, nastepnym razem, gdy bedzie rozpalona poprosze ją by mi faktycznie obgryzla paznokcie. Powiem ze mnie to podnieca, ciekawe jak zareaguje ;)

Gość obgryzacz
acha i jeszcze jedno, ja ich nie jem tylko przezuwam i wypluwam ;)

Gość alladina
idz juz spac :D

Gość gość
To koniecznie zdaj relacje, jak zareaguje:D🖐️

Gość obgryzacz
ok dzieki za wasze opinie :)

Gość Szambonurek z Bytomia
Zaiste, zgadzam się z przedmówcą :]