Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adriaanka

przeraża mnie to...

Polecane posty

Gość adriaanka

Ostatnio rozmyślałam nad tym co mnie czeka w życiu i zaczęła mnie przerażać moja przyszłość… Jestem z małego miasta :/ nic ciekawego w nim nie ma. Teraz zacznę studiować ekonomie zaocznie, (bo na studiowanie dzienne w innym mieście nie mam funduszy), jestem obecnie na stażu i zapracowane pieniądze odkładam na studia, uda mi się opłacić pierwszy semestr. Obawiam się tego co zrobię po stażu. Nie mam „pleców” a w mojej mieścinie znalezienie pracy graniczy z cudem :/ Też macie takie problemy ??? Doradźcie jak sobie z nimi poradzić …

Myślę, że jest wiele osób w takiej sytuacji jak ty. Przeczekaj te studia jakoś u siebie, a później z wykształceniem poszukaj pracy w wiekszym miescie LUB zacznij szukać pracy w mieście, w którym bedziesz studiować, a jak dobrze trafisz to starczy ci i na stancję (lub akademik) i na studia, ale trzeba sporo zarobić, aby się utrzymać.... Powodzenia! P.S. Pomyśl o stypendium socjalnym lub zwrocie kasy przynajmniej za dojazdy na zjazdy, a jak bedziesz miała dobrą średią to moze stypendium naukowe od przyszłego roku będziesz miała :)