Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yksi-kaksi

MERCILON... i jak sie po nim czujecie

Polecane posty

FAJEK NIE MAM:( a jak kupie cala paczke to zaczne znow palic... wiec czekam, az ktos mi da:) uciekam i pozdrawiam! papa dziewczyny!!

Cześć dziewczyny!!!!!!! Mam nowinę wczoraj test- dzisiaj okres ;)) Pozdrawiam Was serdecznie i dzięki za wsparcie papapa

hehe mowilam:) tak to jest:) stres mija i @ od razu:) powodzenia! PS zostajesz na tabletkach ?

Gość lovemusicher
Czesc dziewczyny. Nie jestem już ze swoim chłopakiem. Chcę zrezygnować z przyjmowania Mercilonu. Jutro przyjmę 21 tabletkę. Od czwartku przerwa. Nie zamierzam już przyjąć kolejnego opakowania w 8 dniu przerwy. Czy po odstawieniu tabletek plami się itd? Po jakim czasie powinnam dostać okres? POZDROOO:*

hej dziewczyny, biore jeszcze tabletki Jeanine, ale mam dokonczyc to opakowanie, zrobić oczywiście 7 dniową przerwe i 8 dnia zaczynam brać mercilon, bardzo sie boje...po jeanine czułam sie super...brałam je w sumie jakieś pół roku..czyli z opakowaniem ktore teraz dokoncze bedzie 7 miechów...ale po 6 opakowaniu w czasie 7 dniowej przerwy myślałam ze nie wytrzymam, jak nigdy bolał mnie brzuch, lało sie ze mnie, co 30min zmieniałam podpaske dopiero po południu krwawienie malało...liczyłam tez na to że urosną mi troche piersi no i moze urosły o jakis 1cm ale nie widac róznicy...jestem ciekawa jak to jest z mercilonem mam nadzieje ze troche urosną i ze bede sie dobrze czuła, jestem ciekawa jak to z Wami jest podczas brania tych tabletek i czy urosły wam troche piersi? pozdrawiam

Gość blacoula
laski przestańcie się truć hormonami, to jest mega chemia! Ja brałam mercilon , przytyłam po nim strasznie , ale to kwestia indiwidualna myślę, odstawiam to świństwo, wystarczy poczytać co w siebie ładujemy. żaden lekarz Wam tego nie powie bo mają umowy z firmami farmac. nie warto, potem mogą być duże problemy z zajściem w ciążę. zresztą Wasz wybór. ja już stopuje... trzeba szanować swoje zdrowie

Witam, mam do odsprzedania 3 blistry Mercilonu z długą datą ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl

Sprzedam Mercilom. Posiadam 3 blistry. Nowe, długi termin ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl

brałam merilon po microgynonie by doprowadzic moj organizm do porzadku jednak mercilon byl beznadziejny dla mnie, depresja, libido do 0, hustwaki nastrojow! teraz zaczynam przygode z medinette z tego co czytalam na forum super lek. 3majcie kcuki!