Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrawersacze

Dlaczego faceci korzystają z usług prostytutek

Polecane posty

dupek i tyle :o i z tego co piszesz, wynika, ze on wcale nie czuje, ze źle robił :o spadać od takiego kolesia jak najszybciej i jak najdalej, bo taki sie nigdy nie zmieni, bo to pewnie \"tylko seks\" dla niego :o a co do \"laska podsuwala mu wszystko pod nos, a faect to zdobywca - nei chce tego co na talerzu woli polowac\" - taaak, szczeólnie na dziwki się trudno poluje :P takie one są nie do zdobycia i w ogóle :p buhahah, jeszcze jakby znalazł kochankę, albo miał zbierał panny po imprezach czy dyskotekach - ewentualnie możnaby powiedzieć, ze czuje potrzebę zdobywania. ale i tak byłoby to niewybaczalne, jak dla mnie.

Gość allegrawersacze
eh skomplikowane to wszystko... koleś i ojciec - żenua - świetnie go wychował nigdy nei zrozumiem facetów... czy to nie jest upokarzające, że płacisz za seks kobiecie, która robi to dlatego, że jej płacisz właśnie, a nie dlatego, że ma ochotę, że to lubi, że się jej podobasz... kiedyś usłyszałam, że uprawiając seks, robisz to ze wszystkimi poprzednimi partnerami danej osoby ... niedobrze mi na samą myśl do huzia fruzia... czyli co by to mogło być w takim przypadku...

Gość do dyniogłowy
sorry, a jemu czegoś brakowało? może dreszczyku emocji - co będzie jak sie laska dowie? to się dowiedział co będze. ważne, ze laska mądra i nie daje się ubłagać.. mam nadziej ze się nie da.. kurcze, nóż się w kieszeni owiera jak się czyta takie historie.. muszę do swojego zadzwonić hehe;)

Gość allegrawersacze
do marusia... dokładnie, aż mnie rozbawił tekst o polowaniu na prostytutki - się chłopak wysilił Wiecie co mnie zastanawia ... jakoś żadna rzeczowa wypowiedz ze strony Panów się nie pojawia ... co to oznacza

Gość do dyniogłowy
ojj bo tu nie ma normalnych facetów na kafe.. z wyjątkiem moze Andrzeja i Wielbiciela.. a myślisz, ze co tu powinni napisać? są tacy którzy się brzydzą dziwek i zdrad w ogóle, a są tacy dla których to norma. tak samo jak kobiety

Gość allegrawersacze
do dyniogłowy... dreszczyk emocji... heh sobie podnietkę znalazł - teraz musi się nauczyć gotować, albo nająć kucharkę :P mówię Ci mi się odechciewa związku ... nie chcę będąc w stałym związku zamartwiać się co przytarga do łóżka mój facet... kloaka że też faceci nie czują się upokorzeni @hakuna ale ona nie stroniła od seksu, oo nieee

Gość do dyniogłowy
jeśli chodzi o chorobę - to nie z taką częstotliwością - nie raz na jakiś czas, tylko dużo częściej by to było.. więc chorobą bym go nie usprawiedliwiała.. nie chcę nawet myśleć w ten sposób o moim facecie. choć nigdy pewnosci co do niego mieć nie będę, to jednak ciężko byłoby mi uwierzyć, że mógłby przytargać mi coś i zarazić.. odciełabym chyba mu interes - serio serio.. albo poparzyła "niechcący".. wrr

Gość w obronie ucieśnionych
Z punktu widzenia faceta(jestem kobietą) - idę i oczekuję usługi (płacę i wymagam) -nie muszę sie wysilać grą wstępną -wybieram taką na jaką mam ochotę -kumple to robią -to jest modne -dyskrecja -my nie zachodzimy w ciążę -stereotyp facet powinien mieć dużo kobiet -sex to nie miłosć Gdybym miała podobny cylk (jak facet) rozumowania też bym to robiła. My jednak inaczej myśilmy

Gość allegrawersacze
Kajka też mi mówi, uśmiechając się smutno, że chyba nie wszyscy faceci tak robią ... szkoda tylko, że ten jedyny, okazało się -robi właśnie tak... nie wiem - wydaje mi się, że taka zdrada jest gorsza niż ze zwykłą kobietą - wtedy można doszukiwać się jakichś okoliczności łagodzących: chwila zapomnienia, pożądanie, nawet alkohol - a tu: wsiadł chłop w samochód, pojechał do bankomatu, wziął kasę, pjechał do burdelu, wsadził-wyjął-zapłacił, wrócił do domu i zjadł pyszną kolację, którą w tym czasie robiła ona...

Gość do dyniogłowy
w obronie ucieśnionych - dobry z ciebie materiał na kochanicę jeśłi naprawdę tak myślisz a chodznie do burdelu nigdy modne nie było. w moich "kręgach" przynajmniej..

Gość allegrawersacze
do w obronie... ciekawe czy się nie brzydzą... do Emons... popapraniec... i najgorsze, że średnio wie o co jej chodzi ... :)

Gość do dyniogłowy
dobra, a potem ją swoimi łapskami obmacywał.. ja bym się swojego ciała brzydziła po czymś takim :( straszne.. takie wyrachowanie - zaplanowane wszystko z góry itd.. a reszta znajomych jak zareagowała na te jesgo przygody?

Gość allegrawersacze
do dyniogłowy ja chyba zmieniłabym kręgi :P ... generalnie żaden z wymienionych powodów do mnie nei przemawia ktoś wcześniej pisał, że może się mu znudziła ... ale on to robił od początku ... kurde - tak jak się jeździ na narty, cy wakacje co kilka miesięcy - on szedł na dz.i.w.ki

Gość allegrawersacze
do dyniogłowy wiesz... kobitki oburzone, kilku facetów nie mówi nic, kliku zarzuca jej tylko, że nie daje mu szansy - ale jakoś tylko ja powiedziałam, że "wódki już się z nim nei napije" - jakiś dziwny permisywizm

Gość do dyniogłowy
daj spokój.. kobiety podchodza emocjonalnie - ale tu mnie dziw własnie ze na nią winę zrzucają.. jakby się w romans wplątał to możnaby jakiejś jej "winy" szukać, ale takie wyrachowane zabawy z dziwkami w agencji? co ona ma do tego? ja nie rozumiem? ON jest podłą świnią i to jego wyłącznie wina - rozpad związku.. podziwiam ją za opanowanie - jak piszesz.. mnie by już dawno poniosło heh.. a co z tymi znajomymi? mysle, że powinni wiedzieć dlaczego oni się rozchodzą - bo tak wina za rozpad spadnie na nią - bezpodstawnie.. jak to on nie rozumie co jest złego w tym?? nie powiedziała mu? kurde, a jakby ona jego zdradzała z przygodnymi kolesiami to by mu nie przeszkadzało?

Gość w obronie ucieśnionych
Większość facetów przynajmniej raz w zyciu było na dziwkach. Znam takich co łażą regolarnie, maja żony, dziewczyny, a i tak łażą bo to lubią i ich to kręci.

Gość wedrakev
Moze jego mroczna fantazja to seks z kobieta 'nieczysta', brutalny, moze kreci go mysl ze to dzi.wka, albo to ilu miala przed nim ja na przyklad nie lubie gwalcic ust mojej dziewczyny - bo uwazam, ze jej to uwuacza ale innej czemu nie

Gość do dyniogłowy
aha, już rozumiem co mówią.. sorry - jaką szansę?

Gość allegrawersacze
do wedrakew taaaa a zdradzanie z "innymi" jej nie uwłacza? do pojebany ten koleś coraz bardziej zaczynam myśleć podobnie jak Ty ... na boga - nie jesteśmy zwierzętami, potrafimy się opanowywać - niektórzy ... do dyniogłowy też nie rozumiem, szansę taką, że ona mimo obrzydzenia będzie z nim, a on będzie bardziej się pilnował, żeby nie wyszło - bo wątpię żeby zrezygnował jak takie ma "przyzwyczajenie" głupi chłop - ciekawe co by zrobił, jak ona miała by "przyjaciela" - coś czuję, że zrobiłby z siebie skrzywdzone i oszukane biedactwo...

A pomysleliscie kiedys o tym, ze z kobietami tez tak jest i to o wiele gorzej? Kobieta ma faceta/meza a sama jest prostytutka? To jest jeszcze gorsze. Bo facet-dziwkarz chodzi do burdelu klika razy w ciagu miesiaca. A kobieta ma kilku/kilkunastu partnerow w ciagu dnia, po czy wraca do ukochanego faceta i caluje go ustami, ktore wczesniej dotykaly penisa obcego faceta i pewnie zlizywaly jego sperme. To jest o wiele wiele gorsze przezycie, miec kobiete dziwke, niz mezczyzne, ktory na dziwki chodzi.

Gość do dyniogłowy
teraz robi - dlatego wsparcie ogólnie - przyjaciół jest jej potrzebne.. mi by było w kazdym razie.. szansę to on miał - będąc z nią.. sam zdecydował - chyba to się da zrozumieć.. ma absolutną rację ta przyjaciółka twoja, tylko niech się nie poddaje..

Gość allegrawersacze
a tak wogóle Ona zapowiedziała, że nei zrezygnuje ze wspólnych znajomych, itd ... a jak pozna jego nową dziewczynę to powie jej: "Jak był ze mną chodził na dzi*ki, nie wiem czy chadza nadal, ale chory może nadal napewno być" ... pewnie jej przejdzie za jakiś czas, tylko widzę jak się boi badania na hiv...

Gość PAULA8899
Ja bym mu mo**e laczkiem obiła już kedyś miałam przypadek ze chłoipak gadał z kochanką w łóżku pod pierzyną kiedy jego dziewczyna obok leżała... Dlatego ja swojemu zawsze mówie ze jezeli wsadzi penisa w inną niz moja to bedzie jego ostatnia "PrCA BADAWCZA" w czasie bycia za mną i nie ma litości...

Gość do dyniogłowy
beryl - a ty wiesz, ilu mężów odwozi do pracy w burdelu swoje żony? i przyjeżdża po nie?

Gość do dyniogłowy
paula - popieram hehe:) ma rację, też bym tak zrobiła. i może nie z zemsty na nim ale z obawy że kolejną bidulkę moze skur**** skrzywdzić i zarazić..

Gość allegrawersacze
do Beryl no dobra... ale opisujesz skrajny przypadek - a tu zgodna prawie rodzina i on relaksujący się w objęciach dziwki zresztą ciężko mi wyobrazić sobie sytuację: ona i on, ona dziwka, on nie wie

do dyniogłowy - nie wiem i nie interesuje mnie to. Ale faktem jest, ze wiele facetow nie wie, co robi ich kobieta. Lub robila, nawet jesli obecnie juz sie tym nie zajmuje. I nie odwracaj kota ogonem. allegrawersacze - w porzadku, moj przyklad nie byl adekwatny do tej sytuacji, ale chcialem pokazac, ze podobny (a nawet gorszy) problem istnieje tez w druga strone. Bo pojawily sie glosy, ze wiekszosc facetow to dziwkarze itp.

...Bo pojawily sie glosy, ze wiekszosc facetow to dzi**arze itp. Jakby kobiety byly swiete.

Gość allegrawersacze
musimy być zdecydowane i nie popuszczać, bo inaczej wszystko zacznie być"normalne" ... zdrada - to idz sobie do tej, z którą zdradzasz - dużo by musiał zapłacić takiej dziwce, żeby na codzień dawała mu tyle do Ona tak jak bicie ... jeden raz wystarczy