Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotekkkkkkkkkkkkkkk

Krew w kale

Polecane posty

Gość Kotekkkkkkkkkkkkkkk

Wczoraj w w moim stolcu zauważyłam krew nie jest to krew na kale tylko wymieszana ze śluzem, czuje sie troszkę osłabiona chwilami, powiem szczerze ze jestem przerazona, mam 31 lat :O Czy ktoś miał coś takiego??? co to może być???

Gość nnnnnnddddddddd
piecze cie odbyt lub boli?

Gość Kotekkkkkkkkkkkkkkk
tak wczoraj bolał mnie odbyt

Gość nnnnnnddddddddd
jakiego koloru jest kal?

Gość rzuć go
a może masz hemoroidy wewnętrzne i ci pękły i stąd ta krew

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
ja mialam, na szczescie to nie bylo nic groznego, dostalam antybiotyki i po spraiwe.Mialam nadzerke. Ale krew moze swiadczyc rowniez o innych powaznych schorzeniach, nie wolno bagatelizowac, natychmiast do lekarza.Niestety beda ci kazali zostac w szpitalu celem zrobienia, rektoskopi badz gastroskopi, i tutaj musisz wybrac poprawna nazwe poniewaz jedno z tych badan to to gdzie rurke sie wklada w przelyk i to nie jest to badanie tylko to drugie.Karze wybrac bo zawsze mi sie myla te nazwy i juz nie wiem ktora to ktora. Mam nadzieje,ze nie zamotalam za bardzo :)

Gość nnnnnnddddddddd
recum-odbyt

Gość Kotekkkkkkkkkkkkkkk
kał jest brązowy

Gość Kotekkkkkkkkkkkkkkk
taaaaaaaaaaaaaaaaa a czy odczuwałaś tez czasem osłabienie????

Gość nnnnnnddddddddd
musisz isc do lekarza bo moga to byc zarowno hemoroidy - zylaki odbytu jak i rak. ale jezeli krwawienie z przewodu pokarmowego=z jelita=rak to kal jest prawie czarny. jezeli jest to dosc jasna krew to jednak pewnie heomoridy do tego boli cie odbyt to tez raczej dobrze czy zauwazylas ze brzuch jest nieswoj, jakby martwy i twardy? jezeli tak to zle tak czy inaczej idz do lekarza

Gość Kotekkkkkkkkkkkkkkk
brzuch jest miekki, boje sie tym bardziej bo mój tata w zeszłym roku miał raka odbytu :( na szczescie jest juz wyleczony, ale jestem przerazona, mam 3 dzieci do wychowania :(

Gość nnnnnnddddddddd
jedynym rakiem, ktorego dziedziczy sie genetycznie jest rak piersi nieczym sie nie przejmuj . pokaz komus odbyt - hemoroidy widac http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://medicine.ucsd.edu/clinicalimg/GU-Hemerhoid.jpg&imgrefurl=http://medicine.ucsd.edu/clinicalimg/GU-Hemorrhoid.html&h=960&w=1280&sz=47&hl=pl&start=2&um=1&tbnid=wNpsSrEXtaurLM:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3DHemorrhoid%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Oslabienia raczej nie odczuwalam ale odbyt mnie bolal. Nie ma sie co za wczasu zamartwiac, badania wszystko wyjasnia.

Gość Kotekkkkkkkkkkkkkkk
hemoroidy mam na pewno wychodziły po zaparciach ale teraz nie wyszły dlatego sie martwię

Gość nnnnnnnnnnnnnndddddddddd
no jesli tak to pewnie wiesz, czy krew wyglada jakos nietypowo jak na hemoroidy czy typowo. przeciez nie zawsze musza wylatwyac na zewnatrz. nie zamartwiaj sie na zapas

Gość Kotekkkkkkkkkkkkkkk
krew jest jasno czerwona, mam nadzieje ze to hemoroidy, dziękuję za wsparcie !!

Gość nnnnnnnnnnnnnndddddddddd
kotku, nie boj sie to normalne lek przed smiercia - szczegolnie jesli twoj tata byl powaznie chory. organizm jest niesamowity, moze nawet na tle strachu wyprodukowac takie objawy zycze ci zdrowka i calej rodzince, tatusiowi i zeby sie dzieci dobrze chowaly buziaki

Gość Kotekkkkkkkkkkkkkkk
bardzo dziękuję za te słowa 😘

Gość ffffff
to najprawdopodobniej colitis ulcerosa, koniecznie zgłoś sie do gastrologa, polecam dr bartosza z kielc, przyjmuje na przecznicy, jesli chcesz wiecej informacji to pisz tutaj, chetnie ci podam. pozdrawiam.

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin