Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z weselem

czy w pół roku da sie zorganozowac slub? w dodatku zza granicy?

Polecane posty

Gość problem z weselem

otoz wyjezdzamy, a za rok, moze poltora chcemy wziac slub, ale bedziemy musieli go zorganizowac "NA ODLEGŁOŚĆ" i tylko na kilka dni pewnie uda nam sie przyjechac zalatwic najwazniesze sprawy....uda sie? licze ze bedzie okolo 70 OSóB

Czesc Ja mam w przyszlym roku slub koscielny i tez mieszkam zagranica wiekszosc zalatwilismy przez int i telefon i bylam raz w Polsce

Gość Mk Caffe
poza tym zawsze ktos z bliskiej rodziny moze ci pomoc, na pewno dasz rade :)

Gość problem z weselem
dziewczyny, to bedzie moze glupie ytanie, ale jest to wszystko w sferze planow, nigdy nie mialam do czynienia z organizowaniem slubu i zwyczajnie...nie mam pojecia od czego zaczac i kiedy? mozecie wypisac tak z grubsza co zalatwialyscie po kolei?

sala ...zespół....jesli osobno jedzenie do kucharki..kamerzysta..fotograf ..kosciol i potem cala reszta

Gość MARCUS
Jeżeli potrzebujesz mojej pomocy na terenie Śląska pisz śmiało, obiecuje pomóc we wszystkim od znalezienia świetnej restauracji, zespołu, po obsługę foto-video. Jak coś jeździmy po całej Polsce. Marcus http://videobeta.com/

Ja zorganizowalam slub w 6 miesiecy - zareczyny w 31 grudnia 2006, slub 02. czerwca 2007. Przyjechalam do Wrocka tylko na 5 dni w styczniu tak aby byc tez na targach slubnych. Na nich podpisalam umowe z orkiestra, fotografem i kamerzysta. Siostra zarezerwowala nam sale w lutym, ale mielismy fuksa, bo ktos zrezygnowal. W innym lokalu - popularnej na wesela Wieniawie w styczniu byl jeszcze wybor na kadzy dzien czerwca tylko nie na 2 wiec nie zdecydowalismy sie, a potm juz nie bylo na zaden dzien. Sukienke tez zamowilam w styczniu.Garnitur pan mlody kupil w Angli. Zaplacil jak w Polsce a mial YSL (75% obnizki). Przyjechalismy 2 tygodnie przed slbem i wtedy zamowilismy tort, obgadalismy menu, kupilismy wodke, buciki, zamowilismy dekoracje, zapisalam sie do fryzjera, byluismy wUSC i u ksiedza. Nauki mielismy w UK i tu zalatwialismy wszelkie formalnosci koscielne. Po pol roku mieszkania w UK nalezysz juz do parafii w anglii wiec nie ma z tym problemu. At chrztu przyslala mi mama 3b miesiace przed slubem i dalam go naszemu ksiedzu w anglii a on reszte ma obowiazek zalatwic. Podroz poslubna zalatwilismy przez internet. Zaproszenia drukowalismy sami i podalismy przez autokar do mojej mamy do Polski. Taniej wyszlo wyslac je z Polski. Reasumujac: Pol roku przed musisz zarezerwowac sale, orkiestre, foto i video. Jesli sala nie ma wyzywienia to tez kucharki. Zamowic suknie. Ja zamawialam w styczniu a ona przyszla dopiero pod koniec maja!!! To absolutne minimum. Potem wszystko da rade w 2 tygodnie przed slubem. Jesli sobie jednak nie poradzisz to lepiej zatrudnic wedding plannera, ale przygotowanie slubu to fajne zajecie i nie ma co zlecac tego komus obcemu. No i nie przejmuj sie ze nie masz w tym doswioadczenia. W koncu wiekszosc z nas robila to po raz pierwszy w zyciu. Zycze powodzenia and have fun!!!

Gość kamilusinska
hej :) Mam pytanko.bo tez jestem z wroclawia i nie mieszkam w polsce a slub planujemy na przyszly rok wrzesien pazdziernik.bedziemy w polsce na swieta w grudniu. Mozesz mi powiedizec w jakiej sali mialas wesele? bo jestesmy w trakcie poszukiwan. dziekuej z gory i pozdrawiam.

Gość gość
Na http://gdziewesele.pl/ znajdziesz salę na wesele, zespół, fotografa, dekoratorkę ślubną - albo wynajmiesz konsultanta ślubnego, który zajmie się wszystkimi przygotowaniami. :)