Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whm

kto z was wogole nie ma przyjaciól i znajomych?

Polecane posty

Gość whm

czy wogóle istnieja poza mna tacy ludzie?:(

Gość tylko.
Ty nikogo nie masz🖐️

Gość whm
mam kilku znajomych ale przyjaciol wogole:(

Ja nie mamznaojmych,bo niestety sama się odnich odwrocilam,troszke zaluje.Leczmiałam/mam? przyjaciolke ale ona jest za granica wiec mamy dosc rzadki kontakt.Przeważnie z nią spędzam wolny czas.Ah tęsknie za nią. :(

Ja mam bardzo mało - przez swój charakter i sposób bycia ;) Życie ze mną w symbiozie to wyzwanie ...

Gość whm
chodzi o to ze bardzo lubie ludzi ,kiedys miałem bardzo wielu znajomych ,przyjaciół tylko ze wzgledu na moje zachowanie i humory ich sraciłem -na własne zyczenie a teraz tego załuje:( troche za pozno

Gość dominujaca
ja nie mam bo mieszkam w szkocji.Polacy sa tu jak idioci zazdrosni zlosliwi i wscipscy a szkoci wola swoje grono...pozostal mi tylko moj facet ...2 dzieci i 3 chomiki.....choc tesknie to wesolego grona przyjaciol...///

Gość kundziaa
U mnie straciłam prawie wszystkich przez moją przeprowadzke (odległość 400km ), dla wielu było to zbyt dużo, ale dzieki temu poznałam jacy sa naprawdę.

ja z kolei w druga sronę mam udaną rodzine, kilku super przyjaciół i znajomych Mój problem polega na tym że ciągle musze wybierać i zawsze ktoś ma do mnie żal.

Gość AskądJesteście
Może się zaprzyjaźnimy?? ;P

Gość Sosnowiec
CHętnie

Gość idz do przodu
ja mam kilku znajomym ale moglabym sie chyba bez nich obyc... kiedys mialam b. duzo przyjaciol i znajomych, ale stwerdzialm,ze wszyscy w kolo to same klepy i po woil przestalam z nimi sie kumplowac. jesli poznam ludzi bardziej ceniacych innych to moze znowu sie bardziej otworze :)

Gość Prowincjaa
Ja też nie mam przyjaciół. Mieszkam w małym miasteczku w kuj-pom i jest tutaj bardzo mało osób w moim wieku. Większość po studiach się wyprowadziła a Ci co zostali to przeważnie osoby z którymi można porozmawiać tylko o kosmetykach i różowych bluzeczkach. bardzo brakuje mi towarzystwa ale nic na to nie poradzę :(