Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZawszeOptymistka

ciemne włosy - solarium

Polecane posty

MAm pytanie co sądzicie jak np przefarbowałam ostatno włoski na bciemny braz to czy to znaczy ze odrazu musze do solarium lecieć ? ... mam jasną karnacje ale mni sie podoba taki kontrast tylko inni są przeczuleni na tym punkcie jak myslicie? Ja poprostu nie lubie chodzić na solar

Gość moim zdaniem to chore
żeby iśc na solarium bo inni są przeczuleni, wazne aby być sobą, ja też mam ciemne włosy i naturalną karnację a w moim przypadku to jest naturalny mój wygląd i uważam, że skoro sama natura coś takiego stworzyła to co sie bedę przejmowac:P

Ja sie nie opalam a jestem brunetką i nikomu to nie przeszkadza ze wyglada blado - więc sie nie przejmuj poza tym to znowu nikt tak nie w tajemnicza sie w to bardziej jak się opalałam - wtedy były komentarze

ciemne włosy i jasna cera to bardzo ładny typ urody - Królewna Śnieżka :) ja też mam podobnie.

Gość wanilia*
no pewnie że ładnie wygladasz. to typ właśnie królewna śnieżka moim zdaniem nie powinnaś sobie niszczyć skóry tylko dlatego że ktoś ma inny gust no daj spokój wygladasz naturalnie a nie sztucznie a jak koniecznie chcesz troche przyciemnić to proponuje lekko na twarzy na kościach ityle