Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didid**

Chcę mieć płaski brzuszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kto jeszcze??

Polecane posty

Gość didid**

Jestem szczupła, ale ten brzuszek...:( wypukly jakby w ciąży była:-o zwłaszcza jak cos zjem:-o kto ma jakies pomysly?? jak to zerobic zeby szybko miec plaski brzuszek;) wiem cwiczenia ale jestem w nich malo wytrwala;) ale chyba bede musiala sie zmoblizowac w koncu;) Kto razemze mną?? zaraz sobie pociwcze na poczatek po 15 minut dziennie cwiczenia typowe na brzuszek:) od dziś zaczynam!!!!

Gość powodzenia życzę
ja juz tak zaczynam od pocztaku wakacji;) pociwcze 4 dni - 5 dni przerwy, znow troche i znow przerwa...heh tez malo wytrwala jestem;) :-o 🌼🌼🌼

ja tez musz sie pozbyć mojej malej oponki;) zaczynam z wami dziewczyny!!! we wrzesniu wraca moj męższczyzna i musze miec juz plaski;)

ja tez jestem szczupla osoba:D i gdy zaczelam diete kora pomogla by mi przytyc ze 3-4 kg wszystko zaczelo isc mi w brzuszek:( a mialam plaski:( teraz od 3 dni wieczorami intensywnie cwicze i juz widze lekka poprawe:D zycze wytrwalosci;)

Dolaczam sie Juz od jakiegos czasu kręce hula hopem- radze wam takze zaopatrzyc sie w to cudo, bo naprawde pomaga :) I wcale nie trzeba wsypywac ryzu ani wlewac wody :P Do tego kilka razy cwiczylam 8 minute ABS, ale jakos ostatnio przestalam, od dzis znowu zaczynam cwiczyc :) Zaopatrzylam sie wczoraj takze w krem Eveline Slim extreme 3D, zobaczymy co bedzie :D

ja zamierzam dla mojego brzuszka codziennie skakać na skakance bo ładnie spłaszcza i brzuszki pozniej moze jeszcze coś dorzuce i do tego aeroby zbey tłuszczyk zleciał co myślicie :D oczywiscie dietka jak najmniej słodyczy

Gość zabrzmi jak reklama
a niech tam :) kupilam shape bo ma ksiazeczke z zestawami cwiczen na brzuch posladki itp godzinke temu kupilam pilke do cwiczen i bede szalec;)

Czy Ty naprawde w to wierzysz, ze jakis krem , moze splaszczyc brzuszek? szkoda pieniedzy na takie bzdury, najlepsze sa cwiczenia, i dobra dieta, duzo warzyw i owocow

Gość didid**
wlasnie skoczylam:) heh zmachalam sie troszkę;) zobaczymy ile tak wytrwam:-o a co do slodyczy to racja dzis mialam slabosc i zjadlam 4 rafaello:-o jak nic w odmu nie ma slodkiego to spoko ale jak cos jest to sie nie mogę powstrzymac:-o wszytsko przez to ze mam skądś je dostala:-o

wiadomo ze kremy nie spłaszczą brzuszka, ale na pewno cos tam pomogą... na mięśnie... na to zeby sie tluszczyk szybciej spalal, albo choicaz dla wlasnej samoakceptacji są dobre;)

Gość ***łekolada__
przyłączam się dziewczyny do was! tez chce miec plaski brzuszek:( ale te slodycze...to moja slabość:-o ale cwiczyc moze warto w koncu zacząć.... a nie tylko planowac ze sie od jutra zacznie;) no i rzeczywiscie wiecej nie kupuje slodyczy!!!!!!!!!!!!

Gość zabrzmi jak reklama
rafealki sa pyszne:) kazdej zdarzy sie cos podjesc nieplanowanego normalka dla mnie nie ma nic gorszego niz "katorga" w jedzeniu;) jem mniejsze a czesciej posilki, a jak dobiore sie do slodkiego to zmniejszam ilosc posikow i jakos leci;)

ja tez zaczynam z wami mam miesiac zeby go splaszczyc bo za miesiac moj misio wraca z angli i chce ladnie wygladac:)

Gość didid**
no dlatego nie jem dziś kolacji;) kara musi byc:-o 🌼

Hehe oczywiscie ten kremik nie jest na splaszczenie brzuszka :) Kupilam go na cellulit, i na wspomaganie spalania tkanki tluszczowej. Podobno jakies rezultaty sa:) Oczywiscie cwiczenia sa u mnie na pierwszym miejscu

a wiecie co wyczytalam gdzieś ze ktoś tam wciągał brzuch ileś tam razy dziennie i przez to tez sobie brzuszek wyrobił... a gdzie indziej za poprostu tak często wciągał ze juz tak zostalo:) ja czesto wciągam;)

Gość didid**
dziś juz nie wchodze do kuchni normalnie bo zaraz znow cos zjem:-o

a moze ktoś zna jakąś dietkę ktora wspomoze nasze brzuszki...:D ???????????????🌼 :-o

Gość didid**
ja gdzies czytalam ze siemie lniane rano wciągac łyżeszkę niby jelita przeczyszcza:-o

Moze napiszemy swoje wymiary i za jakis czas zobaczymy ile stracilysmy :) Zaczne od siebie ... Mam 160 wzrostu biust: 86 talia: 65 biodra: okolo 90, nie wiem czy zmierzylam w odpowiednim miejscu :) Niestety jakis czas temu bylam na diecie i zamiast stracic tluszczyk z bioder stracilam niestety z biustu, Rozmiar zmniejszyl mi sie o jeden :O

Gość didid**
szukam centymetra:-o

Gość didid**
wzrost 161 biust 85 talia 67 biodra 84 -----------------------------🌼 ;)

Gość didid**
delicious a ile ważysz?? bo wiesz mamy tyle samo wzrostu ja waze 50 kg... kiedys wazylam 59:-o

Dziewczyny a gdzie mierzycie biodra? Bo ja zmierzylam na tylku, tzn gdzie zaczyna odstawac :P W polowie tylka mam 95 :O Ale nei macie zlych wymiarow :) Widze ze tu same prawdziwe kobietki siedza :P