Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didid**

Chcę mieć płaski brzuszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kto jeszcze??

Polecane posty

a najfajniej to jest rano...bo brzuszek jest prawie plaski;) i takie uczucie pustki suuuper:D ale cuz trzebabylo sniadanko wszamac i lipa;) w koncu trzeba cos jesc hehe:D :P

no wlasnie jakby sie nic nie jadlo...a mnie amam dzis na fasolke o bretonsku namowila a to takie kaloryczne moim zdaniem...:/ no ale cos lubie to strasznie i co ja na to poradze...staram sie jes jak najwiecej owocow a slodyczy prawie w ogole...ale ja ejstem lakomczuch maly...:/ ale poradze sobie i wszystkie bedziemy mialy sliczne plaskie brzuszki:):)

I jak wam idzie?? Mi nie tak źle, dziś tez cwiczylam wieczorkiem:P no i dzis naszczescie zadne rafaello mnie nie skusilo...;) jeszcze....:-o

ja sie wycofuje juz mi na niczym nie zalezy....nawet nie mam dla kogo to wszystko robic bo chlopak po ponad 8 miesiacach chodzenia zerwal ze mna;( zalamalam sie totalnie.....ale wy cwiczcie trzymam kciuki:)

Strasznie mi przykro kasiu...:( Będzie dobrze przytulam cieplutko:) 🌼 a jak wam kobietki walka z kolegą bzuskiem idzie??? Mi jakoś... Dziś tez poćwiczyłam troszke... Ale do efektów to mi jeszcze daleko....:( Dalej sterczy cham:P pozdrawiam:) ps. kasiu dla siebie go slpaszcz dla siebie;)

ja też się przyłanczam do grona brzuchaczy:) jestem szczupła (wzrost 158, waga 48) ale mam okropnie wystajacy brzuszek, ostatnio jem bardzo duzo i nie moge się już dopiąć w niektórych spodniach:( za tydzień ide na wesele, mam obcisłą sukienkę i okropnie wyglądam z tym brzuchem:( u mnie ćwiczenia odpadają, jestem za mało wytrwała. od jutra woda mineralna i zielona herbatka, czy któraś z was stosowała roll- on garnier na płaski brzuch? mam tylko tydzień na poprawienie wyglądu swojego brzucha, znacie jakieś skuteczne kosmetyki?

Gość serowe fantazje_
wątpie zeb6 jakis kosmetyk skutecznie Ci splaszczył brzuch...jednak nie ma to jak ruch .... bez tego sam sie nie splaszczy...moze jednak poswięc sie troszke i do wesela 10 min dziennie brzuszki??? a do tego ten garnier i herbatka na pewno bedzie ok:)

zgadzam sie z serowymi fantazjam (az zglodnialam;)) bez ruchu tak latwo go nie splaszczysz... ale to juz Twoj wybór... a gdzie reszta dziewcząt??!! wiecie co:P

Gość Sukub
Hej, dziewczyny! Też mam ten problem i chyba straciłam już nadzieję na poprawę... Chyba muszę sobie najpierw poradzić z tą moją ciągłą zmianą wagi, bo z tygodnia na tydzień widzę inne cyferki... A najbardziej mnie dziwi, że odkąd zaczęłam pracę 3 tyg. temu, przytyłam 3 kilogramy, mimo że muszę sobie tam i dźwignąć, i się zmęczyć, zgrzać... Teraz jeszcze zaczęłam brać hormony, więc obawiam się, że ewentualne kolejne kilogramy pójdą mi jak zwykle właśnie w brzuszek. Od jutra zaczynam akcje defensywne i postanawiam sobie regularnie odwiedzać siłownię, w ciągu roku chodziłam w ramach w-fu i było ze mną o wiele lepiej, więc teraz też na pewno nie zaszkodzi, a to takie miłe uczucie się zmęczyć :) paradoksalnie mam więcej energii na resztę dnia :) Brzuszki przed snem też będą, stopniowo coraz więcej, bo ostatnio nawet to zaniedbałam.. Wiem, że słodycze tuczą, ale nie przesadzajmy, czekolada w małych ilościach jest przecież potrzebna, zresztą nie tylko słodkości trzeba ograniczyć. U mnie nawyki żywieniowe zmieniły się diametralnie po diecie kopenhaskiej, rzadko miewam ochotę na łakocie i prawie w ogóle nie używam soli, przez wszystkie 13 dni diety ciągle myślałam o tym, jakie desery przyrządzę, kiedy głodówa się wreszcie skończy :) a potem okazało się, że ciacho już tak dobrze nie smakuje, pizza jest fuj, nie wspominając o piwie :) Schudłam wtedy 8 kilo i wyglądałam jak patyczak, ale brzuszek i tak dalej wystawał :((( Ale powracając do tematu zbędnych wypukłości tu i ówdzie, bardzo chciałabym chociaż troszkę je spłaszczyć, pozbyć się tłuszczyku :( Tak więc pełna mobilizacja i wykończymy drania!!! Dodatkowo polecam kremiki z Eveline, nie czynią cudów, rzecz jasna, ale skóra jest na pewno w lepszej kondycji, ja wypróbowałam calusieńką serię... Dawno sie nie mierzyłam, więc nie mam pojęcia, jakie są moje wymiary, ale jak tylko znajdę centymetr ]:-> Pozdrawiam...

macie chyba racje trzeba się poswięcić. zmobilizuje się i będe robic chociaż 30 brzuszków codziennie rano i wieczorem. a znacie jakieś inne ćiwczenia na brzuszek? myslałam o skakance lub bieganiu po schodach ale niewiem czy to przyniesie szybkie efekty...tak bardzo nie lubie robić brzuszków:(:(

dziewczynki wiecie co nie bede sie zalamywac i zaniedbywac przez jakiegos dupka ktory nie wie co traci ze mna zrywajac!! i powracam do was pelna sily i werwy i czuje ze mi sie uda:):) PS ciekawe jak dlugi mi tej sily starczy... :(

dziewczęta co z wami???? zyjecie?? jak tam wasze brzuszki??;) 👄 ja jak narazie sie trzymam, tzn dzis chyba sobie zrobie wolne bo niedziela;), ale jutro znow robie brzuszki;) pozdro:p

CZESC DZIEWCZYNY. OD DZISIAJ POSTANOWILAM WYPOWIEDZIEC WOJNE MOJEMU BRZUSZKOWI:) MAM NADZIEJE ZE DZIEKI 8 MINUTES ABS UDA MI SIE GO TROCHE SPLASZCZYS BO JAK NA RAZIE TO WYGLADAM JAKBYM BYLA W PIATYM MIESIACU CIAZY:(

HEJ!!! DZIS JUZ DWA RAZY CWICZYLAM 8 MINUTES ABS:) MAM NADZIEJE ZE WYTRWAM I POZBEDE SIE TEGO BALASTU Z PRZODU A OD JUTRA SZLABAN NA JEDZENIE!!!! TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI

ja robie 60 brzuszków dziennie od piątku...nie dam rady więcej:( na razie nie ma zadnej różnicy:( brzuszek dalej jak piłka a wesele już w sobote...nie wiem co moge jeszcze zrobic żeby choć troche spłaszczyc brzuch. mam nadzieje że po weselu nie zaprzestane cwiczeń, zawsze mam tak że ćwicze przez pare dni a potem przez pare miesięcy nie robie zupełnie niec, zawsze brakuje mi wytrwałości. dziewczynki piszcie o swoich efektach, musze mieć jakoś mobilizacje. pozdrawiam.

yhhh ja sobie coś troszkę naciągnęłam na tej mojej ławeczce :o i znowu przerwa wrobieniu brzuszków... no ale przecież staram się zawsze zrobić przynajmniej minimalną rozgrzewkę :o 😭

:) Podobnie jak Wy mam problem do rozwiązania - jak się pozbyć brzuszka? Jestem szczupła, ale....no właśnie , jest ale... Robiłam brzuszki, 6 weidera i dalej był i jest... U mnie ,to nie kwestia ćwiczeń ,ale odżywiania i dolegliwości żołądkowych. Jestem na diecie. Odkryłam,że jak nie jem , to on znika i jestem płaska,zjem coś - pojawia się, więc moja recepta dla mojego organizmu jest taka; - idę na imprezę , nie jem chleba, obiadu i jest :classic_cool:. Każdy organizm jest inny, więc musicie własny poznać i dostosować się do jego potrzeb. Pozdrawiam :classic_cool:

Gość Sukub
No i... mam takie zakwasy po 2 godzinkach na siłowni, że nie wiem, jak rano z łóżka wstanę, :] ale obiecałam sobie, że będę chodzić codziennie, więc rano pobudka i do siłowni na dobry początek dnia. Na razie pochodzę do końca września w moim miasteczku, a od października poszukam jakiejś dobrej i niedrogiej siłki w Warszawie, coby parę razy w tygodniu zajrzeć. W tej, do której teraz chodzę, mają masażer taki śmieszny i głośny, ale jutro postoję z pasem na brzuszku z 15 minut na koniec ćwiczeń :) Chociaż u mnie to też kwestia odżywiania, cokolwiek zjem, zawsze mam wzdęcia i balon z brzucha :/ tylko na kopenhaskiej wyglądałam normalnie... Marzy mi się taki śliczny kaloryferek na brzuszku :) Powodzonka, dziewczyny!

Dziewczynki co do wzdec to dobra jest aktivia je sie ja codziennie i bruszek sie zmniejsza:) ze mna niestety jest tak ze musze ejszcze troche pocwiczyc bo sam jogurcik malo daje... :/

vanili mam dokładnie to samo co ty, musiałabym nic nie jeść, żeby mieć płaski brzuch, chociaż też jestem szczupła (168 cm/ 53 kg). To jest okropne, wystarczy, że zjem śniadanie, np. dwie kromeczki razowca i już widzę różnicę. Teraz ćwiczę i jest trochę lepiej, bo brzuch jest twardszy, ale raczej się nie zmniejszył. Chyba taka jego uroda. Niestety...

Gość żarłoczna_pirania
Hm, nie mam motywacji do ćwiczeń.. Za tydzień przyjeżdża mój chłopak i.. chciałabym zrzucić do tej pory chociaż trochę. - Ważę 53 kg, - schudłam dwa kg, w ciągu tygodnia. Ale to za mało. Kto zna jakieś ćwiczenia typu nożyce; bo brzuszki są dla mnie za ciężkiem ćwiczeniam, a wytrzymała nie jestem w tej kwesti. Ani konssekwentna. Nie umiem bytć na siecie dłuzej niż godzinę. Jetsem 'tadek niejadek' jadam tylko kotlety ziemniaki tosty frytki i słodycze. Czasem omlety lub należniki. Jem tez chleb- najczesciej z nutella. Luybie owooce, ale wolę co innego RATUJCIE. - na dodatek jade do bułgari w lipcu. na początku.. jak sie nie uda do za tydzien to chociaz dajcie cos do lipa. aa! ; ( -Głównie na boooczki i brzuch - ćwiczenia. ^^