Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didid**

Chcę mieć płaski brzuszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kto jeszcze??

Polecane posty

Gość didid**
ja tez miej wiecej tam:p

Hey dziewczyny!! Chyba przylacze sie do was tylko zastanawiam sie jakie cwiczenia na brzuch sa najlepsze...poradzcie jakies..... Moje wymiary to wzrost:168 biust:88 talia:67 biodra:około 96 Moim zdaniem mam za duza pupe...:/

Gość didid**
w polowie tylka mam 89:p mnie to teraz tylko o ten brzuszek chodiz zeby tak nie wystawal...:-o

Moze zaczniesz robic 8 minute ABS? naprawde daje wycisk i dziala. no i hula hop:) krece od kilku dni a moj brzuszek juz staje sie powoli jedrniejszy. Dodam ze przed kreceniem smaruje sie tak kremem ujedrniajacym Dove i wtedy krecac wcieram kremik i robie sobie przy okazji masaz :D

Gość didid**
hulahopem nigdy nie umialam kręciec;-o ;p naet jak mala bylam to mi ciagle spadalo;p a to ABS tez o tym czytalam ale narazie musze troszke miesnie rozruszac bo dawno nie cwiczylam i w ogole zadnego sportu regularnie nie uprawialam wiec musze rozruszac te miesnie moje;) 🌼 :p

Koffane ale niebardzio wiem cio to jest to 8minute ABS?? macie z tym jakas fajna stronke...ja ostatnio jak pojezdzilam na roweze 10min to myslalam ze tchu nie zlapie a 2 lata temu polowe wakacji na rowezre spedzilam...

Kasia-> wejdz na www.youtube.com i w wyszukiwarke wpisz \"8 minute ABS\" pokaza Ci sie cwiczenia. Niestety nigdzie nie moglam znalesc tych cwiczen do sciagniecia wiec cwicze przy Youtubie :P

oki dzieki wielkie pierwsze rozruszam sie jakos przy brzuszkach nozycach i tychcwiczeniach ze stronki od didid a potem wezme sie za to *minutes ABS:)

Gość didid**
wlasnie moja kondycja tez jest pozal sie boze:P a to wszystko przez to ze juz studiuje i nie mam czasu na sport...w liceum to w-f byl i rower czesto... na początku wakacj bylam w gorach masakra jak ja sie meczylam wchodząc pod te gory:P :)

Gość didid**
a ja wlasnie dzis kolacji nie jem:p za to rafaelllo;)

ja ogolnie przewaznie nie jadam kolacji albo staram sie nie jadac ale czasem to mam taki dzien ze potrafie kilka batonow zjesc oczywiscie nie na raz...:P:P

Gość didid**
ja zazwyczaj cos tam jek w okolicach 18, ale dietetycznie;) ale dziś nie, bo mialam slabosc i zezarlam 4 rafaello;) kara musi byc:p :P

:):) a ja mam slomiany zapal i pewnie niedlugo mi sie odechce cwiczyc...Wlasnie powiedzialm o moim pomysle chlopakowi to sie mnie beszczelny zapytal czy mi siej walki na brzuchu robia czy juz zrobily...potwor!!

Jednak najpierw kolacja :) Co do jedzenia to nie ograniczam sie za bardzo. Jem wszytsko. Dzis zjedlam na przyklad kilka czekoladek z bombonierki i wcale nie zamierzam sie za to karac :P Czesto z chlopakiem chodzimy do pizzerii, albo gdzies na lody lub ciacho :) I wcale nei zamierzam z tego rezygnowac, szczegolnie ze on nie chce nawet slyszec ze jestem na jakies diecie :)

witam maniaczki zrzucania ciałka z brzuszka 🖐️ przyłaczam sie. tez jestem szczupła , ale mój brzuszek to moja zmora.... :o (a wszystko wina słodyczy ;) ) wiec zaopatrzyłam sie na poczatku sierpnia w profesjonalną ławeczke do cwiczen- głownie własnie na brzuszek, jak zrobiłam koło 15! brzuszków to nastepnego dnia miałam juz takie zakwasy, ze przez tydzien nie mogłam cwiczc :D ledwo z łozka miałam siłe sie podniesc :D teraz juz jest lepiej, znaczy systematycznie zwiekszam liczbe brzuszków -chociaz efektów na razie nie widze- za wczesnie . a jak sie pogoda porawi, to dołacze rower. pozdrawiam i zycze wytrwałosci- bo to podstawa :)

ja tez z chlopakiem czesto jadam pizze kebaby i inne fastfoody oczywiscie slodycze i lody tez i tez nie mam zamiaru tego zmienic:):)

Gość didid**
nie normalnie to tez sie az tak nie ograniczam;) ale obecnie moj kochany męższczyzna jes zagranica wraca za miesiac wiec korzystam i troszke chcialam zrzucic tluszczyku z brzuszka wlasnie i bioderek;) bo jak jestem z nim to tez sobie niczego raczej nie odmawiam w granicach zdrowego rozsądku oczywiscie:p bo moj chlopak tez nie chce slyszec o zadnej diecie;) sam mi czasem na sile wciska jedzonka:P no a skoro Go nie ma (niestety:( sttraaasznie tesknie:() to troszke chce zrzucic tak dla siebie:)

no moj tez caly czas uwaza ze jestem w sam raz wiec zawsze jak sie spotykamy wciska mi rozne jedzonko...ale obecnie spotykamy sie coraz zadziej wiec chyba moje kochanie niedlugo nie bedzie moim kochanie....tak cos przeczuwam ze on chce mnie zostawic(kobiety jednak maja intuicje) wiec zeby o tym nie myslec zajme sie cwiczeniami i moim brzuchem...ide poprobowac tych cwiczonek...papa:*

Laseczki jak wam idzie?? bo ja wczoraj cwiczylam troszke i dzis tez mam zamiar:):)

siemka:) ja dzisiaj 20 minutek biegałam rano i rozciagałam sie wieczorem jeszcze rower i brzuszki:) zjadłam niestety ciacho francuskie ale nie załamuje sie przeciez spale!!!!!!!!!

ja jeszcze nic nie jadlam dzis bo niedawno wstalam...rano sie porozciagam a popoludniu sprobuje to 8minutes ABS zobaczymy czy podolam:)

No hej jakos nie moge sie zmotywowac do cwiczen rano przed sniadaniem :) Zaraz cos zjem, zrobie peeling z kawy i posmaruje sie moim nowym kremikiem :P Ja tez od dzis ostro zaczynam cwiczyc 8 minute ABS, bo ostatnio sie rozleniwilam. Najgorzej ze jak robie niektore cwiczenia boli mnie strasznie kark, i tak mi slabo :O Jestem rozciagnieta i nie mam problemow z kregoslupem wiec nie wiem skad ten bol... zobaczymy jak to bedzie:) Oprocz 8 minute ABS postanowilam robic tez same brzuszki, takie jak na poczatku tych cwiczen.

wiesz ze mnie tez strasznie kark boli bardziej niz brzuzek ...:/a ile takich serio robisz po 8 min?? jedna czy wiecej??

Ja robie tylko jedna, wiecej narazie nei dalabym chyba rady ze wzgledu na kark:O Kiedy sie podnosze to wtedy mam takie dziwne uczucie, jakby mi bylo slabo albo jakbym miala mdlosci, no serio :P Moze kiedy juz sie troszke wprawie bede robilam 8 minute ABS i rano i wieczorkiem :)

Gość suzanaa
Hej dziewczynki!! przylaczam sie do Was w pelni!! zaczynam dzis 8 minute ABS do tego pije od kilku dni ocet jablkowy Jestem w miare szczupla BMI ok 20tu ale ten brzuszek... mysle ze to od ciaglego siedzenia nad ksiazkami - ciemna strona studiow - czlowiek sie garbi brzuszek sie roluje i waleczki sie wyrabaja na stale a jak juz cos zjem to mnie wydyma jakbym byla w ciazy...ech ale pora z tym walczyc :) A moze sie umowimy ze o okreslonej godzinie bedziemy cwiczyly - bedzie nam razniej razem!! W jednosci sila :D

Gość didid**
Hej wam dziewczyny!!!! Fajnie że się dalej trzymamy:) no i mamy nową chętną witamy!!! Widze ze nie jestem sama z moim okrąglutkim brzusiem;) Ja probowalam rano pociwczyc ale dla mnie to nie najlepsza pora wiec sie tylko troche porozciągalam a cwiczonka wieczorem tak jak wczoraj bylo ok:) i od dzis zupelny koniec ze slodyczamy na najblizszy misiac;) :)🌼