Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miła27

Podoba mi się kolega z pracy-jednak ma dużo młodszą dziewczynęizasadniczepogląd

Polecane posty

na temat małzeństwa dziewictwa itd. Mam pytanie do panow czy jest szansa że go jej odbije

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyy
:O

Gość kanapka z serem
najlepiej zrobisz jak ty sie sama od niego odbijesz

wątpliwe jeżeli ona ma z 19 to nikt rozsądny nie wymieni mercedesa którego ma o nowego na używanego poloneza i to 10 lat starszego...

Gość oczwyiśce są też koneserzy
starych polonezów ale w większości to jest ich jedyna dostępna możliwość

Gość hehehheh
z 19 to ty nie masz szans

Gość Narzeczona kolegi z pracy
A moze tak poszukasz sobie kogos kto nie ma dziewczyny??? Mam nadzieje ze na kwestie lojalnosci tez ma poglad tradycyjny i posle Cie na drzewo:P Dodatkowo powiem Ci ze wielu facetow (i nie tylko) ma okreslony poglad rowniez w kwestii babeczek ok 30, ktore nie maja z kim pojsc, powiedzmy, do kina. I ten poglad dziala na Twoja niekorzysc bardziej niz wiek dziewczyny:P Zycze niepowodzenia

Gość nie masz szans
z 19 latką

Gość to tym bardziej
nikt nie wymieni młodej sarenki na starą krowe

gorzej gdy ta młoda sarenka wygląda jak stara krowa, wtedy masz szansę, nie ważna metryka a to na ile wyglądasz czy jesteś zadbana i jak się czujesz. a czy ty jemu też się podobasz?? ;)

osobiście uważam że na żonę najlepsza jest dziewica i jeżeli jak piszesz jest zasaniczy to ja bym nigdy z używaną się nie ożenił. Tym bardziej mając małolatkę.....

odstosunkuj się od niego i pomyśl że jakbyś go odbiła to pojawiłaby się inna która go znowu odbije..tym razem Tobie... i fakt... nikt nie wymieni młodej dziewczyny na starego grata ps. i zmień nicka bo miła to Ty nie jesteś wcale, a wcale

nie masz szans - ona jest pewnie dziewica skoro on z nia jest, w dodatku ma atut mlodosci :-)

Gość Fajna18
Haha ale rozśmieszylas mnie Mila27. Mam skończone 18 lat i mam faceta w Twoim wieku. Opinie innych forumowiczych byly bardzo mile, przynajmniej wiem ze nie zamieni mnie na starszy model hehe:) a nie uwazasz ze to jest nie fer odbijac komus druga osobe? okej odbijesz i co dalej? zyjesz z mysla ze jesli komus juz go odbijesz to moze za jakis czas ktos Co go tym razem odbic? i co to jest za facet zreszta? bleh ja bym nie byla zdolna aby kogos komus "odbic" a pozniej zyc z nim jakby nic sie niestalo... Uwazam ze to jest zagranie nie w porzadku i powinnas sie zastanowic.. Malo jest na świecie facetów wolnych? a co to tylko ten jeden na swiecie zostal czy co? Przemyśl to dobrze..

za 7 lat to może i ona będzie chciała się żenić z licealistką może nie ale z używaną również nie.

Gość Fajna18
To wg was Panowie zwiazek o 10 lat starszym facetem nie ma szans i ze on mnie rzuci jak bedzie chcial sie ozenic? A nie uwazacie ze to jest kwestia pogladow i dogadania? Teraz to mnie potraktowaliscie jakbym byla przystania do przeczekania, a on w tym czasie szuka żony.Jej co Wy macie za poglądy, a co z uczuciami? Slyszeliscie o czyms takim?

Gość O naiwnosci.....
uczucia to rzecz wtorna facet siedzi z toba bo o zeniaczce nie mysli ale jego zegar tez tyka i nie wiadomo jak dlugo bedzie musial czekać na Ciebie

jak sie facet zakocha to nie ma znaczenia czy jest \"uzywana\" czy nie. a skoro do tej pory nie zwrocil na Ciebie uwagi to lepiej daj sobie spokoj. poza tym pomysl sobie jak bedzie sie czula ta jego dziewczyna po czyms takim. ja nie moglabym byc z gosciem, ktory spotyka sie z dzewczynkami, bo to mi patologia zalatuje..niestety.

Gość no to ja mam lepsza sytuacje
u mnie w pracy jest chlopak , który ma starsza od siebie kobiete o 10 lat , wszystkim dziewczynom sie strasznie podoba, nie ukrywam, że mnie również :) kazda próbowala go poderwać i nic :( wydawaloby sie, że to proste bo przecież mamy atut nie do przebicia- mlodość ..... i niestety :( jest tak w niej zakochany , że inne nie istnieją :( to jest dopiero porażka :( gdyby tylko bylo to możliwe bez zastanowienia bym go jej odbila !

Gość jeśli to mój facet
to nie radze :) bo oczy wydrapie :)

Gość Czy to ładnie
kraść komus nick ?

Gość Robi 72
Mało, że złodziejka to jeszcze głupia jak lewy but

Gość Anitkkkka
Kto i komu ukradł ?

Gość fhfhfhffffffff
Ja to chętnie przejechałbym się starszym i zadbanym modelem :classic_cool: ale miło gdy w garażu stoi nowy :D