Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozecie mi

Ladna buzka

Polecane posty

Gość pomozecie mi

mam calkiem fajna buzke,ktora niestety szpeca przebarwienia i rozszerzone pory na nosie i czole :( poradzcie mi prosze na jaki zabieg warto wybrac sie do kosmetyczki zeby buzka wygladala czysciutko i zdrowo,z gory dziekuje bardzo

Gość jak jest sie
buzia do wymiany, bluzka może pozostac...

idz na oczyszczanie twarzy do kosmetyczki,ja bylam pare dni temu buzka mi sie juz wygoila i mam taka delikatna:)Zero pryszczy

albo piling jakiś dermatologiczny, np...w niektorych salonach są pilingi kawitacyjne wlasnie m.in. na przebarwienia, albo zabieg kwasami tez ponoc dobry... ja wlasnie tez mam w planach wiozyte u kosmetyczki:) ale narazie eksperymentuje krem acne derm na przebarwienia wlasnie bo nie mam ich wiele jest ich pare na buźce wiec moze to pomoze a jak nie to dopiero kosmetyczka;)

Gość didid**
oczyszczania twarzy nie polecam tzn jesli wiesz ze dana kosmetyczka to robi dobrze to ok bo czasami to tak nieumiejetnie to robia ze blizny zostaja albo twarz sie goi ponad tydzien i to tez nie do konca.... a potem sie okazuje ze ci wszytskiego nie wyciagnely...:(

Gość didid**
czyli trafilas na umiejetną kosmetyczkę:)

Gość pomozecie mi
mialam kiedys przygode z oczyszczaniem i szczerze mowiac troche sie tego boje bo wtedy wygladalam jakbym jakies chorobsko zlapala,ale strasznie mi zalezy zeby pozbyc sie tych rozszerzonych porow-one psuja wszystko,samo oczyszczanie pomoze?