Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no no

CO JEST GRANE?? !!

Polecane posty

czesc dziewczyny! mam maly problem z okresem i jesli ktorejs z was przydazylo sie cos podobnego to prosze piszcie! ale moze od poczatku 5 lipca kochalam sie ze swoim facetem i tego dnia zsunela nam sie gumka ale nie skonczyl we mnie okres dostalam 21 lipca tak jak powinnam dostac tyle tylko ze trwal az do 1 sierpnia i byl bardzo skapiutki i brazowo-sluzowaty! ;( jeszcze nigdy takiego nie mialam wiec pomyslalam ze moze zaszlam w ciaze zrobilam wiec test 3 sierpnia i wyszedl negatywny 1 sierpnia okres sie skonczy a 5 zauwazylam znow takie same plamienia ktore trwaja nadal wiec juz nie wiem co jest grane!?? ;( bylam u ginekologa sie zarejestrowac i mam wizyte dopiro 27 wiec bardzo mnie to wszystko martwi! dodam jeszcze ze nie biore zadnych tabletek, jak myslicie co to moze byc? czy moze to byc oznaka ciazy? z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam serdecznie!!

na ciążę to mi raczej nie wygląda, raczej na jakieś zapalenie. Odczuwsz swędzenie, albo pieczenie jak robisz siusiu?

Gonia1987 wlasnie nic nie odczuwam nic mnie nie boli nie swedzi ani nie piecze! nawet zadnego bolu jak zwykle podczas okresu.. nic!

No to może być np. grzybek:) U mnie pojawił się i nic o tym nie wiedziałam, dopiero cytologia wykazała, ale ja jestem w ciąży, więc to niestety normalka. Mogłóaś się go nabawić na basenie, albo poprostu w ubikacji. Im szybciej zaczniesz go leczyć, tym szybciej przestanie Cię męczyć, bo nie leczona grzybica, drożdżyca i wszystkie te inekcje, są później coraz bardziej dokuczliwe! A moze masz uczulenie na latex...To stwierdzi gin, więc wybierz się do niego jak najszybciej.

Gonia1987 na latex na pewno nie mam uczulenia bo uzywam go juz prawie 7 lat i do tej pory nic takiego sie nie przydazylo! ale dzieki za odpowiedz pozdrawiam a w ktorym miesiacy jestes?

Gość jest sama i juz
skoro cie to martwi idz do lekarza jak ktos na forum ma cie zbadac i ci odpowiedziec gonia to dziecko w ciazy wiec nie bierz sobie jej diagnoz do głowy ona z pewnoscia lekarzem nie jest i nigdy nim nie bedzie

no do lekarza pojde ale wizyte mam dopiero 27 pytam bo byc moze ktoras z was tak kiedys miala....

Gość jest sama i juz
idez prywatnie predzej niz 27 na co chcesz czekac? to 3 tygodnie przeciez!

jesli mi to plamienie nie minie za pare dni to bede zmuszona isc prywatnie