Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miniu

czytaliście to? biedny mruczuś

Polecane posty

Gość Miniu
głupie staruchy

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Trzymają się życia pazurami, jakby 2 godziny więcej stanowiły różnicę. I co im zawinił kot?! Starzy ludzie napawają mnie czasem wstrętem.

Starsi ludzie czasem sa ohydni :O Oczywiscie nei wszyscy, ale co za roznica czy Kot im porzewidzi smierc czy smierc ich zaskoczy :O niech wszyscy tam poumieraja ... wiem ze to straszne co pisze ale czsem smierc zwierzaka bardziej mnie wzrusza niz smierc czlowieka :O

Co za ludzie tzn starsi ludzie ale przyczyna tego ze zabili kotka jest jasna,bo się bali kiedy to do nich przyjdzie. :/ Biedny kicius. ************************************************************* Większość emerytów z Providence otwarcie cieszy się ze śmierci Oscara - Często siadał na przeciwko i wpatrywał się tymi swoimi ślipiami, aż ciarki chodziły po plecach. Jakby chciał powiedzieć \"Ty będziesz następna\". Ja wolę nie znać dnia ani godziny – powiedziała \"The Daily Redundancy\" jedna z pensjonariuszek, Gertrude Feinman. ********************************************************************

Gość zorza_polarna
i jeszcze zmasakrowali... a potem będą chcieli księdza na spowiedzi, kurwy jebane....

Gość dobrze zrobili
sam sie prosił

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
etam, w większości to pewno protestanci, nie wiem, czy mają spowiedź, chyba nie.

Wiecie co,az mam ochote klnąc na te \"stare\" baby :/ Brak mi słów. ciekaweczy dostaną rozgrzeszenia przed smiercią,pewnie taa. :/