kennee22 0 Napisano Sierpień 8, 2007 po jakim czasie mozna zrobic pomiar hcg, czy tydzien jest wystarczajacy (tydzien od zaplodnienia) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 8, 2007 a skad wiesz kiedy bylo zaplodnienie/ Pleminiki 5 dni moga zyc w drogach rodnych, trzeba byloby byc 24 h podlaczonym pod USG aby dokladnie wiedziec KIEDY:P Bete hCG zrob w dniu spodziewanej @@, jak zwykly test, powodzenia...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kennee22 0 Napisano Sierpień 8, 2007 no hmmm...zle sie wyrazilam..powinnam napisac tydzien od prawdopodobnego zaplodnienai :-) - poobliczłam soebie dni płodne i wymęczyłam mojego faceta, w sumie to nawet mi sie nie spieszy bo sie boje rozczarowania, ale jutro rano ma do mnie wpasc moja siapsiólka -przyjaciolka ktora pracuje w laboratorium i chce mnie kluc na hcg, dlatego sie zastanawiam czy jest sens. cholera te czekanie jest najgorsze :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kennee22 0 Napisano Sierpień 8, 2007 a no i jeszcze jedna sprawa mi sie nasuwa na mysl...przeciez istnieje prawdopodobienstwo naturalnego poronienia, czytałam ze wiekszosc kobiet nawet nie wie ze byla w ciazy bo zapłodnione jajo zostaje usuniete z macicy kiedy nie moze sie zagnieździć. wiec czy robienie hcg po tygodniu od rzekomego zaplodnienia jest sensowne? zeby nie bylo tak ze wynik wyjdzie powyzej normy, ja sie bede cieszyc a tu potem bach @. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 8, 2007 dlatego zalecane jest w terminie @@@@@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach