Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z lublina

Ceny mieszkań w Lublnie !!! POMOCY !!!

Polecane posty

Czy ktoś z was może mi powiedzieć, czy cena 4.900 za metr w 10 letnim mieszkaniu to duzo? ladne mieszkanie i osiedle czechow, ale czy nie za duzo? nie wiem gdzie szukac tego wszystkiego, zeby nie sprzedac za bezcen, albo nie przeplacic kupując moze ci z lublina wypowiedzą się na tym topiku? serdecznie zapraszam do wzajemnej pomocy

:(

nikt nic nie wie? :(

kiedys sprawdzałam i za 30metrowe mieszkanie na \"bronksie\" ktos chciał 120 tys... :o to było jakies pól roku temu..

Gość kittycat
bronx to bronowiece?? czy co??

Gość kittycat
e tam tyle hajsu za Bronowice?? toż to najtańsza i jedna z najsłąbszych dzielnic

wiem i dlatego w lekkim szoku byłam.. własciwie to nawet nie w lekkim...a w duzym ... :o

Gość kittycat
za te pieniądze to mozna coś wybarać na Czubach albo LSM-ie tak sądze- achyba nie muszę porównywać ich do Bronowic -kto z LBN wie o co chodzi ;-)

no własnie. niewiele wiecej i mozna miec nieduzy domek...nie wspominajac o innych dzielnicach...ehhh ludziom sie juz chyba w głowch przewraca, jak słyszą ze ceny mieszkan ida w góre to chca niewiadomo ile :o

Gość kittycat
generalnie najlepiej przejzec duzo ofert o róznym metrazu i róznym standardzie w róznych dzielnicach , nawet na ogłoszenia na które teoretycznie nie sta ć nas finansowo- czasami zdazają sie miłe niespodzianki