Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_avonka

Kilka pytań o konsultantkach AVONU

Polecane posty

Gość mała_avonka

Mam kilka pytań związanych z AVONEM, bo mam zamiar zostać konsultantką. -co dostaje konsultantka w paczce????( dostaje jakieś formularze, czy co????????) -jak można zrezygnować a AVONU - jak zmówić próbki kosmetyków (szminek i perfum)??? - jakie dostajecie gratisy

Gość nevermind
Mała_avonka fajnie,że ktos chce dołaczyc do nas ;p wiec tak jak sie zapisujesz to musisz miec skonczone 18lat, jezeli nie masz to mama musi podpisac umowe. Jak juz zapiszesz sie t o dostajesz katalogi i jakies tam próbki. W paczce oprócz zamówionych kosmetyków dostajesz jakas gazetke, czasami takie oferty netto i tam niektóre rzeczy sa tansze i formularz zamówienia. Zamówienie możesz skladac przez internet albo wysyłajac ten formularz który otrzymasz. Zrezygnowac możesz kiedy tylko chcesz i nie ponosisz za to zadnych strat ani nic, po prostu dzwonisz do tej osoby u której sie zapisałas i rezygnujesz. Próbki możesz zamówić przez internet i na formularzu tez pisze cos o tym. Gratisy hmm to zalezy za ile złożysz zamówienie,ale czesto sa to jakies kosmetyki. Czesto jest tak,że skłądasz zamówienie za minimum 150zł i dostajesz cos. Ostatnio miałam zamówienie na 250zł i dostałam żel pod prysznic z oliwka i cos tam jeszcze ;p. Czasami naprawde bardzo fajne kosmetyki przysyłaja płacisz za nie 50gr a w katalogu sa po 20zł ;] Osobiscie jestem bardzo zadowolona. Nie dość że dostaje kosmetyki praktycznie za darmo to jeszcze kase za to dostaje. Tylko to wszystko zależy na ile pieniedzy masz zamówienie jak masz na 150 to chyba ok 30zł dostaniesz jak na 250 to z 50 różnie :p czasami warto pochodzic po sasiadkach,albo dac katalog koleżankom z klasy lub spoza klasy i na pewnie minimum 200zł bedziesz miała zamówienia. Pozdrawiam!

Gość sok jabłkowy
jestem konsultantką Oriflame od kwietnia 2006 i szczerze polecam. jesli masz jakieś pytania lub chcesz się zapisać to zapraszam: olusia1111@tlen.pl

Gość Laurka0905
Jeśli szukasz dodatkowego dochodu dołącz do nas i zarabiaj na sprzedaży produktów do domu firmy Betterware. Zasady i korzyści: - zarabiasz na każdym produkcie 30%, - brak limitów i wymogów, kupujesz ile chcesz i kiedy chcesz, - składasz zamówienie kiedy masz ochotę nie obowiązują żadne terminy! ( Internet, telefon lub faks), - co miesiąc nowy katalog, a nim dużo nowości i mnóstwo produktów w promocji - brak konkurencji! jesteśmy jedyną firmą w Polsce, która ma tak duży asortyment w jednym katalogu, - zamówienie przywozi Ci kurier prosto do domu, - nie musisz wykładać swoich pieniędzy!!! Masz 14 dni aby spłacić zamówienie - prezenty dla nowych przedstawicieli - pracujesz w godzinach dogodnych dla Ciebie, - zero ryzyka możesz tylko zyskać - więcej informacji na WWW.betterware.pl (mój numer przedstawiciela to PL- 51543) - katalogi są wysyłane za darmo. Po rejestracji bezpłatnie wysyłam katalogi oraz materiały dodatkowe WWW.betterware.pl Co zyskasz gdy zostaniesz Przedstawicielem? 1. REJESTRACJA W MARCU: 1 zł 2. MIGDAŁOWY BALSAM DO MYCIA NACZYŃ który otrzyma za 10 gr wraz ze swoim pierwszym punktowanym zamówieniem marcowym (niezależnie od wartości!) 3. TRZYCZĘŚCIOWY ZESTAW DO UCIERANIA (CERAMICZNY TALERZYK + OBIERACZKA DO CZOSNKU + PĘDZELEK) ** otrzyma dodatkowo za 1 zł jeśli jego MARCOWE zamówienia osiągną minimum 100P