Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vroniś

Dziewczyny, jak bardzo dbacie o swoje c*pki?

Polecane posty

Gość Vroniś

Podzielcie się sposobami, jakimi pielęgnujecie swoje cipki? Zwyczajne, codzienne mycie + depilacja, czy coś jeszcze? Jakieś kremy, dezodoranty intymne? Pozdrówki! [cześć]

Gość Vroniś
Mi chodzi o taką pielęgnację normalnych, zdrowych cipek, a nie chorych, zagrzybionych itp. :) Ja stosuję wyłącznie wodę, płyn do higiny intymnej i depilację, a widzę na półkach spraye, kremy itd. - zastanowiło mnie to, może jestem jakimś niedbaluchem ;) Sprayów raczej nie będę stosować, zapach mojej cipci jest świetny :classic_cool:

Gość spryskaj se aereozolem
tylko porządnie

Gość hjklmnbvvfggt
No właśnie, też mnie ciekawią te dezodoranty. Higiena higieną, ale po całym dniu pracy to wiadomo jak jest.... Ciekawe czy działają i czy nie podrażniają.

Gość Vroniś
Słonawy? powinna być lekko kwaśna podobno :) Ale faktycznie, zależy to od diety. Po ostrych potrawach ponoć jest fuj, a po ananasach pychotka :D

Gość hjklmnbvvfggt
Dlaczego od razu wyzwiska? Pytam, nie wolno? Sama jestem ciekawa.

Myję się 4 razy dziennie,używam płynu do higieny intymnej,depilator w okolicach bikini,wkładki higieniczne zapachowe i jest ok.

Gość hycho
Znałem kiedyś dziewczynę, jasno blond, nie tylko na głowie, która smarowała kremem o smaku cytrynowym. Smak dobrze harmonizował z kolorystyką.

Gość Vroniś
---------> przede wszystkim Wiesz ja też słyszałam o tych ananasach w kontekście spermy, ale właśnie tutaj na kafe wyczytałam że to na kobiecy smak tak samo wpływa :) Nie wiem, nie próbowałam... 4x dziennie się myć to niezdrowo, bo zaburza się naturalną barierę ochronną skóry i jest podatniejsza na uszkodzenia i infekcje. 2x to optimum, tak słyszałam.