Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emek

Hi dzewczeta, co myslicie o facecie ktory ciagle sie usmiecha w rozmowie??

Polecane posty

Gość Emek

Wasza opinia jest dla mnie bardzo wazna bo pomozecie mi w ten sposob zbudowac prawdziwego faceta :)

Gość ddf
lepszy taki co ma kwaśną minę?

Gość Emek
nieee ale chodzi mi o to czy nie jest to brak tajemniczosci??

Gość ddf
brak tajemniczości? wszytsko wiesz o chłopaku tylko dlatego że się uśmiecha?

Gość Emek
oooooo to co tu mi mowicie to miod na moja dusze, naprawde!!

Zależy jaki to jest uśmiech. Jeden się uśmiecha, bo tak ma z natury, a drugi może się np. denerwować i przez uśmiech to ukrywa.

Gość Emek
Bo wiecie jak to jest, zaczepiasz ludzi wchodzisz w grupe chcesz sie z nimi bawic jest fajnie, nawet grasz z nimi na bebnach, w nowej grupie czujesz sie swobodnie, no ale ty jestes przeciez ciagle pelen energi i to wychodzi z ciebie w postaci usmiechu ktory jest caly czas na twojej twarzy, to tak jakbys wlasnie jadl przedchwila wisnie i to widac :) ale przebywasz z tymi ludzmi i raptem okazuje sie ze musisz isc bo ty jestes zywy a oni troche tak jakby w takim transie zycia, kumacie o czym mowie??

Gość Emek co jarałeś

Gość Emek
hehe wlasnie o to mi chodzi "jaranie", wiedzialem ze dla niektorych bycie soba i czerpanie przyjemnosci z zycia bez dopalaczy i okazywanie tego jest troche... dziwne:)

No jak suszysz zęby przy każdej okazji i nieadekwatnie do sytuacji to raczej będziesz wyglądał jak debil a nie facet godny zaufania. A przy rozmowie to zależy już o czym ta rozmowa. Zresztą ja nie wiem jak można się uśmiechać cały czas, przecież to chyba sztuczne?

Gość Emek
eh no wlasnie niewiem teraz z kim gadam czy z ludzmi, ktorzy niekumaja ze sa tacy ludzie wyluzowani ze smieja sie caly czas i jest to u nich naturalne bo sa ludzmi sukcesu, wlasnie o tym mowie i juz niewiem czy jak pokazuje swoj sukces na zewnatrz to jest to dziwne, nierozumie moze mi ktos rozjasni?? :)

Może i Ci ktoś pomoże jak jasno i z sensem przedstawisz swój problem. Bo prawdę mówiąc to nie wiem o co Ci chodzi

Gość Emek
Myslalem ze usmiech rodzi usmiech, nigdy niebyliscie w takim stanie jakby nafazowania sie usmiechem i smianiem sie??

Gość Emek co jarałeś
ja też jestem sobą, bez dopalaczy, ale Ty tym wpisem z 22:08 poszedłeś po bandzie i oto mi chodziło. "raptem okazuje sie ze musisz isc bo ty jestes zywy a oni troche tak jakby w takim transie zycia" ?????????????????????????????

Gość Emek
ok juz tlumacze...

Gość Emek
hehe "emek co jarales" facet zmien ksywke niejestes u siebie, powaznie mowie.

Gość Emek
mialeś tlumaczyc a nie podwarzac nicki

Gość Emek
No wlasnie wiecie ja sobie wyobrazam moje zycie, teraz jest fajnie ciesze sie nim usmiecham sie generalnie to wyplywa ze mnie jakos tak inaczej niz kiedys, ono poprostu ewoluuje i przynajmniej dbam o to zeby tak bylo, jak ide do sklepu to gadam teraz z ludzmi usmiecham sie do nich chce dawac radosc z bycia z tego ze moge sie usmiechnac do kogos takie niby proste sprawy ale jednak poprawiaja twoj standard ...

Gość Emek
sorry ale tak sie podkrecilem ze caly czas sie smieje i nie jestem w stanie nic napisac

Gość Emek
No wlasnie wiecie ja sobie wyobrazam moje zycie, teraz jest fajnie ciesze sie nim usmiecham sie generalnie to wyplywa ze mnie jakos tak inaczej niz kiedys, ono poprostu ewoluuje i przynajmniej dbam o to zeby tak bylo, jak ide do sklepu to gadam teraz z ludzmi usmiecham sie do nich chce dawac radosc z bycia z tego ze moge sie usmiechnac do kogos takie niby proste sprawy ale jednak poprawiaja twoj standard ...

Gość Emek
Jak widzicie dziewczeta ktos sie zawsze wcisnie dlatego prosil bym moderatorow i nierobie tego dla siebie bo ja raczej tu juz niezawitam, ale dla dobra innych ludzi zeby banowac ip ludzi ktorzy zachowuja sie hamsko, fenx czymcie sie ludziska cieplutko hehe:)

Gość Emek co jarałeś
Emek, ja nie facet, ja babka i próbuję Cię zrozumieć

Facet który się ciągle uśmiecha kojarzy mi się z psychopatą i kimś kto ma ochotę zrobić mi kuku:P

Gość scsdcsdcs
że z jakiegoś powodu udaje

Gość Emek
piszcie do mie na gg 3289051