Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vikussia

PIEPSZENIE /

Polecane posty

Słuchajcie dziewczyny i nie tylko ( bo wiem że panowie tez przebywaja na tym forum ). Otóz mam taki problem: mój chłopak jak mu opowiadałam co dzisiaj robiłam (czyli cały mój dzień ) a jestem gadułą więc to nie były tylko 3 zdania , on za to słowem sie nie odezwał więc myślalam ze słucha. JAk kończąc opowiadałam ze sie zdrzemnęłam a tu zszedł mi na noge taki wielki pająk i powiedzialam ze sie przestraszyłam on przerwał mi mówiąc: ej weź przestań ! No to myślałam ze go obrzydziłam gadka o robalu. Widząc jego mine zapytałam sie go czy czasem nie \"piepsze\" a on tak piepszysz !!! Wyszłam z jego domu ze łzami w oczach( aha jeszcze 1 szczegół- on jest mało rozmowny) i powiedzialam nikt tym bardziej ty nie bedzie mnie upokarzał i myśląlam ze kochasz mnie taka jaka jestem! Co mam zrobić teraz ? Jak sie zachowac jak przyjdzie ?

Gość ojojojojojojoj
jestes chora idz sie lecz

Moze rzeczywiscie opowiadalas troszke nie od rzeczy :) Ja tez jestem bardzo gadatliwa osoba, ale moj facet zawsze mowi ze to dodaje mi uroku:P Moi rodzice niestety i przyjaciolki czasem maja mnie dosc i mowia zebym przestala nawijac bo gadam stanowczo za duzo :) Moze twoj chlopak mial poporstu zly dzien, albo chcial powiedziec Ci cos waznego a nie dalas mu dojsc do slowa ?? Poczekaj az sie odezwie, trzymam kciuki ... Gaduly musza sie trzymac razem :D

ja mam 21 lat a on 22 tak dla jasności i proszę bez żadnych wyzwisk! A po za tym nigdy mu to nie przeszkadzało a teraz uniósl sie jakbym nie wiadomo kim była :/

ja mam 21 lat a on 22 tak dla jasności i proszę bez żadnych wyzwisk! A po za tym nigdy mu to nie przeszkadzało a teraz uniósl sie jakbym nie wiadomo kim była :/