Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela mela

Szłam sama przez las o 24

Polecane posty

Gość Ela mela

i sama się sobie dziwie,że się nie bałam

Gość Menete mete
No, ktos tu chce byc zgwalcony. O mnie sie boja jak przez miasto ide wieczorem a przez las..masakra. Ja szlam kilka razy przez kawalek lasu jak wracalam z kumpela i nam sie gacie trzesly. Ciemno bylo jak w pupie i swiecilysmy komorkami czy jeszcze asfalt jest pod stopami. Taka drozka dla rowerow przez las. 15min piechota moze. Istny koszmar. Kupe mozna zrobic jak nie widzisz NIC a dookola jakies odglosy jakiesz szeleszczenie.

Gość Ela mela
w tym lesie był kiedyś cmentarz,jak szłam to się nie bałam dopiero jak wróciłam do domu,to tak jakoś dziwnie się poczułam

Gość _ola_ola_ola
Czego się bać?? Bać się należy miejsc gdzie jest trochę ludzi, tam bowiem są i potencjalne ofiary, i napastnicy. A żaden napastnik nie będzie siedział w nocy w lesie. Poza tym potencjalnej ofierze łatwo się tam skryć, nie być widzianą... Ja chodzę w nocy do lasu, także na wielką, pustą łąkę na odludziu i w inne dziwne miejsca i nie boję się ani trochę. Nigdy też nic przykrego mi się nie przydarzyło. Ale już dworzec kolejowy, ulica, okolice dyskoteki nocą to inna bajka.

E tam glupia,tego nienapisałam.Ty taktwierdisz.No,chyba zemoglas isc inna drogą/łatwiejszą mniej straszniejszą. Ja taka boi dupa jestem,ze jak odprowadzalam swojego (eks) faceta i wracałam do domu to niedosc ze te PKP obskurne,to w dodatku trzeba isc przez park,zawsze miałam wrażenie że zaraz ktos wyskoczy i zaatakuje. :?

Witam.Tez bym sie bała isc przez las i to w nocy! wow odwage to ty masz.Gratuluje! ja to jestem taka boi dupcia cholerna.W poniedziałek mój maz idzie na nocke do pracy a ja sama w domu bede no z dzieckiem ale jakby sama i sie juz boje a to bedzie moja pierwsza noc kiedy bede sama w domu ,boje sie troche i to bardzo a jak to bedzie nie wiem .wrrrr, mąż zmienił prace ,cieszyłam sie ale jak sie dowiedziałam ze sa zmiany to juz sie nie cieszyłam:(:(

Gość chodząca odwaga
Carino, czyś ty skretyniała?????? Ty odprowadzasz faceta???? Bo co? On się boi????!!! To może znajdź sobie faceta, a nie ciotę jakąś. Co to za meżczyzna, który pozwala kobiecie, żeby narażała się dla niego! No, ale mi ciśnienie podniosłaś.

Gość chodząca odwaga
i jeszcze coś. ludzie, ja rozumiem, że można się bać samemu łazić po nocach, po lesie, po parkach, po zapyziałych peronach podmiejskich kolejek itd. Ale bać się byc samemu w domu???? Czy to nie przesada, jak na dorosłe osoby....? No, chyba że mieszkacie w jakiejś meliniarskiej dzielnicy, której nocą nawet policja nie patroluje, bo się boi, to wtedy rozumiem. To może zadam inaczej pytanie: czego się boicie we własnym domu w nocy??????

a niby kto siedzi w lesie i czekaz az akrutat ktos bedzie przechodzil? no chyba ze ktos zauwazy osobe wchodzaca do lasu i pojdzie za nia mozna byc ofiara napadu albo gwaltu nawet w srodku dnia w wielkim miescie (np wciagnietym do samochodu)

Gość chodząca odwaga
madz - też racja. No, chyba że będziemy sobie szły przez ten las nocą nikogo się nie spodziewając, a tu nagle jakieś światełko..... a to mafia zakupoje zwłoki :) No, nie może być świadków, więc obok już z werwą kopią dołek dla nas :) Albo.... duże światełko, a to kosmici szukają chętnych do eksperymentów :D :D :D Jeszcze się może trafić wyposzczony krasnoludek lunatyk albo tygrys, który uciekł z pobliskiego zoo :) A poza tym w lesie jest fajnie - nie licząc komarów morderców :D I TYCH BOJĘ SIĘ NAJBARDZIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość chodząca odwaga
weź się opanuj z tym reklamowaniem kiepskiej pasty.