Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkmkmkmkmk

WYKRYŁAM WŁAŚNIE GUZA

Polecane posty

Gość mkmkmkmkmk

między wargami sromowymi u samej góry w strone brzucha......do tego mam 12 dzien okres...co to moze byc? jestem na popoludnie zarejestrowana do lekarza ale umre z niepewnosci do tego czasu:( pojawienie sie tego guza poprzedziły wymioty i biegunka, wylądowałam wczoraj pod kroplówką w celu uzupełnienia elektrolitów. mówili, że to pewnie wirus...a dzisiaj znalazłam guza, którego jeszcze wczoraj nie było...wiążę to wszystko w jedną całość....orientujecie się co to może być? dodam, że po półrocznej przerwie znowu zaczęłam brać pigułki anty, te same co zawsze, i jestem w trakcie pierwszego opakowania

Gość mkmkmkmkmk
nikt nic nie wie?

Gość mkmkmkmkmk
a co to ropień? jakos powaznie dzieki bogu nie brzmi:-o

Gość Boze natspena histeryczka na
tym forum...juz rzygac mi sie chce od was histeryczek-hopochondryczek, ktora za wszelka cene marza o tym aby byc chore! DO psychiatry idz, a nie do zwyklego lekarza!

Gość popieram wypowiedz wyzej
kobieto ty w ogole nie masz pojecia co to jest guz!! Syf ci sie zrobil (lub ropien), a ta, ze od razu guza ma...normalnie zenujace sa niektore, ale to normalne wsrod hipochondryczek

Gość moim zdaniem to jest
między wargami sromowymi w strone brzucha... to łechtaczka!!!!

Gość mkmkmkmkmk
po pierwsze lepiej na zimne dmuchac po drugie okazalo sie ze to wlokniak i beda go wycinac wiec same sie zasnanowcie i leczcie na glowe.tyle

Gość Booooze i cala ta afera
o wlokniaka, tez mi wielka rzecz...ze tez takie histeryczki chodza pow swiecie...LOL :D