Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxAniaxxx

czy jest ktos z Olsztyna?

Polecane posty

Gość xxxAniaxxx

Witam. Chcialabym milo porozmawiac z kims z tych okolic:)

Gość xxxAniaxxx
ja na uwm studiuje administracje:)

Gość xxxAniaxxx
powodzenia, jesli mialas o 1 punkt mniej niz trzeba to sie pewnie dostaniesz jesli 2 to juz raczej nie jesli chodzi o dzienne

Gość xxxAniaxxx
to na pewno:) a jak wam podoba sie Olsztyn.Mysle,ze to ladne miasto a szczegolnie teraz w lato:)przyjemnie sie przejsc wieczorem po starowce

Gość xxxAniaxxx
wczoraj byla muzyka swiata i bylo nawet ciekawie:P.Delicious i Posiadaczka AA widzialam wasze wypowiedzi z innych topikow i wydajecie sie bardzo sympatycznymi osobami:)

ania a na ktorym ty roku jestes na administracji? masz fajnych ludzi w grupie?idzie sie z nimi dogadac? jakie plany na wakacje?:)

Gość xxxAniaxxx
teraz bede na 2:) poznalam swietnych ludzi a wakacji praktycznie nie mam bo jestem na stazu.a Tobie jak mijaja?

mijaja w zastraszajaco szybko, naprawde, praktycznie juz w polwie maja mialam wakacje i nie wiem kiedy to minelo;bylam na morzem, zaraz znow jade tym razem ze znajomymi. jest okej, ale zeby to troche wolniej wszystko sie odbywalo bylby raczej duzo lepiej :O :)ja na razie uciekam z kompa, przyjaciolka przychodzi. pozdrawiam i mam nadzije do uslyszenia ;)

Hmm sympatyczne?? :) Jezeli dobrze pamietam razem z posiadaczka jestesmy hostessami :P A tak apropo ja takze jestem Ania :D Taak, teraz juz nie ma tylu imprez jak kiedys, same bluesowe koncerty, a ja niestety nie interesuje sie taka muzyka :O