Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

idiotycznesny

mam ciagle glupie sny!!!!!!

Polecane posty

Ja też miewam sny. Nie wiem czy są głupie, ale napewno mocno zakręcone. Im więcej w ciągu dnia się wydarzy, tym są bardziej ciekawe. Co rozumiesz przez głupie??

Gość 111111111111111
Oj dzisiaj jak nigdy coć mi się sniło . Mianowicie przyszła Policja i mnie aresztowała za podpalenie jakiegoś budynku na wsi. Niedopałek papierosa oraz badania wskazały w 100% moją osobe . głUPI TEN SEN --- tam było tysiace niedopałków lecz stwierdzono , że to ja swowodowałam smierć niewinnych ludzi :O ps. Jestem chora i od tygodnia nawet nie pomysle o fajkach , bo wszystko boli choć widać podświadomość marzy o dymku

hmm iście erotyczny, może to symbol jakiś potrzeb :P Kosmiczny sen faktycznie - dziwaczny....

Gość hehehehehehehe
Ja mam sny monotematyczne: seks we wszystkich odmianach i konfiguracjach. Czasem aż boję się zasnąć.

ja mam ostatnio dziwne sny - jestem z grupa ludzi, i rozmawiamy. dziwne jest to, ze gdy juz sie obudze to nadal z nimi rozmawiam, mam otwarte oczy i sobie gadam. mija kilka minut zanim dociera do mnie ze ja juz nie spie

Gość hehehehehehehe
hakuna - problem w tym, że to tylko sny. Nic z nich nie mogę przenieść do reala.

Gość where are you how you
Mojej mamie śnią się zmarli jak ktoś ma umrzeć z rodziny lub znajomych. Przed śmiercią babci, śnił się jej (matce) zmarły dziadek. Przed śmiercią ciotki, babcia. Itd.

mi sie kiedys snilo, ze mialam brzoch jak wielki balon, strasznie sie balam, ze mi peknie, ale to pewnie dlatego, ze sie faszerowalam przed snem!!!!!!!!!!:)