Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_87

Dobija mnie to...

Polecane posty

Od jakiegoś już czasu poszukuję pracy i niestety jak do tej pory bezskutecznie. Już mnie to zaczyna dobijać:( Czy wy też mieliście problemy ze znalezieniem pracy??

Gość aaajaaa
moze masz wygorowane wymagania?

Nie mam wygórowanych wymagań bo dopiero jestem po szkole średniej i wiem ,że na kokosy nie mam co liczyć. CV wysłałam przez internet koło 10 i parę też zaniosłam osobiście i byłam na 3 rozmowach ale nic to nie dało:(

szukam od wielu miesiecy i nic, sama robota fizyczna dla mezczyzn;/ tez mam takiego pecha, a szukam naprawde wszedzie

anette_87 rozumiem, że doswiadczenia nie masz, skoro dopiero po szkole... cóż... 10 wyslanych cv od maja to tak jakbys nic nie zrobila pewien pan - autor podrecznika dla osob starajacych sie o prace - powiedzial ze szukanie pracy powinno byc PRACĄ - to znaczy powinno sie ja wykonywac 8 godzin dziennie, a nie jak Ci sie przypomni ten sam pan podaje statystyke - srednio aby dostac jedna propozycje zatrudnienia trzeba wyslac około 700 ofert pracy - sama policz kiedy osiagniesz te liczbe przy twoim tempie dzialania z autopsji powiem Ci tak: kiedy po studiach szukalam pracy wyslalam okolo 150 podan w ciagu niecalych 3 miesiecy zanim dostalam propozycje