Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalipoooo

areobic w Krakowie, gdzie chodzicie i polecacie

Polecane posty

Gość kalipoooo

chce zacząć chodzic na areobic, musze zacząć sie ruszac bo cos czuje ze kiepsko z moją kondycją słyszałam ze jest gdzies taki system ze areobic jest 45 minut plus do tego 15 minut sauna, wydaje sie fajny zestaw, ale nie wiem gdzie mam sie wybrac podzielcie sie swoimi doświadczenaimi i powiedzcie gdzie chodzicie na areobic i jak tam jest jakie sa ceny, itp albo w ogóle co robicie by zachować zgrabną , zadbaną sylwetke i urodę ja moge sie podzielic domowymi sposobami na urodę

Gość kalipoooo
plisss :) a z domowych sposobów coś o celluicie można stosować naturalne olejki: cynamonowy i grejpfrutowy.. Tylko takie ze sklepu zielarskiego - do aromaterapii, i powiem Wam, że cellulit znika i mam 100% bardziej gładszą skórę niż po zwykłym balsamie czasami owijam się folią i pod kocyk, a później 2cm mniej (wiem, że to sama woda, ale motywuje mnie to do systematyczności). W każdym bądz razie na opakowaniu oleskow jest napisane "stosowany przy terapii otyłości, wspomaga odchudzanie.."

Gość kalipoooo
czy nikogo tu nie ma :(

Gość motyl ek
też bym pochodziła ale nie wiem gdzie

Gość kalipoooo
też z Krakowa jestes? ja chce tez zacząc jedzic na rowerku tak raz w tygdoniu i czasem na basen sie wybrac ;)

Gość kalipoooo
hellllooooo jest tam ktoś :( buuu samiuteńska jestem na tym forum

Gość kerlik
ja chodzilam do relaxu,jest bosko! babki daja taki wycisk ze czuje sie ze sie cwiczylo,troche kosztuje ale warto :) poszukajcie w googlach bo nie pamietam ile dokladnie placilam