Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paola___

Sposoby Na Poderwanie... ?!

Polecane posty

Gość paola___

pytanie kieruje przede wszystkim do facetow...powiedzcie mi jaikie sa wasze sposoby na poderwanie dziewczyny...czy pytania w stylu"bediesz o mnie choc troche myslec" a pozniej nie dawanie znaku zycia,nie dzwonienie,nie pisanie to wasz sposob na to zeby sklonic dziewczyne do intensywnego myslenia o was...chlopak z ktorym sie spotykam wlasnie tak zrobil i teraz nic, nie odzywa sie nie pisze,a ja naprawde non stop o nim mysle...jak myslicie czy sie odezwie(juz 3 dzien milczy)... :(

Gość szybki podryw
Idziemy do mnie czy do ciebie ?

Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy... mam przejść koło Ciebie jeszcze raz? :D

Gość paola___
ale oczekuje odpowiedzi na moje pytanie zadane wyzej?czy to normalne kiedy facet tak robi?

skąd ja to znam ;) ale zrobiłam krótką piłke, to co ze nie jestem z nim, ale skoro ma wobec mnie jakies plany i zawraca mi dupe to też go do czegoś zobowiązuje... Powiedziałam, ze jak ma pisac raz na 3 dni to niech wcale nie pisze. Teraz pisze kilka razy dziennie. A moze ten TWÓJ czeka az pierwsza sie odezwiesz?

Gość pytka_
jak się ma po 16 lat to normalne :)

Gość pytka_
no i jak pytka ma 16 cm:)

Gość pytka_
to drugie to nie ja :D

Gość paola___
faceci sa naprawde dziwni. mowil mi ze jak chce sie byc ze soba to trzeba spedzac razem jak najwiecej czasu,a tu prosze - 4dzien a on nic... czy to element flirtu?zmuszenia mnie do myslenia o nim non stop?niewiem?ale wiem jedno,ze ciagle ciagle ciagle o nim mysle i jest mi smutno ze nie pisze i nie dzwoni :( niech chociaz napisze ze zyje,ze nic mu nie jest bo jak nie to niewiem co zrobie...

Gość podnosZZee