Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZawszeOptymistka

brwi - co zrobić?

Polecane posty

czesc mam mały problem oostatnio sama sobie regulowałam brwi ! i popełniłam wielki błąd teraz mam nierówne wogule bez wyrazu mam pytanie czy kosmetyczka jakos temu zaradzi ? czy musze czekac az odrosną? da sie zamaskowac te nierównosci ?

Gość 25 lat
domaluj kredka i czekaj az troche odrosna wtedy do kosmetyczki :)

Gość ohlalalalala
mozesz pojsc do kosmetyczki, ale ona ci nic dlugotrwalego nie poradzi. przeciez wlosow ci nie przeszczepi^^ moze ci pokazac jak mozesz to zamaskowac kredka. albo zrob sobie trwaly makijaz brwi.

Gość DodaElektroda
Dziewczyny mają racje. Z kredka możesz poeksperymentować sama i w każdej chwili możesz zmyć ewentualnie niesatysfakcjonujacy Cię efekt. A do kosmetyczki warto sie udać. Ale do jakiejś dobrej. Niech Ci wyrówna brwi, tak żeby ładnie odrosły i doradz i jak je malowac kredką, zeby dobrze wyglądało. Spoko, za ok. 2-3 tygodnie brwi odrosną :)

a jak myslicie mogłaby mi to kosmetyczka zamaskować tak np na tydzien i raz w tyg bym chodziła zeby mi to poprawiała bo sama niechce juz nic eksperymentować

Oszalałas...?! Tak, przyklei Ci sztuczne brwi... :/ Logiczne ze nic z tym nie zrobisz i musisz czekac az odrosną. O d kiedy jestem kosmetyczką (8 lat) nie słyszałam zeby \" kosmetyczka zamaskować tak np na tydzien i raz w tyg bym chodziła zeby mi to poprawiała\". Czekaj az odrosną, potem idz do kosmetyczki, niech Ci je wyreguluje i póki sie nie nauczysz nie reguluj ich sama!

Gość pawica
Oj, mam ten sam problem! Zawsze jedneym okiem się dziwię :) Nie wiem dlaczego tak jest? Ponadto jedna moja brewka jeat dłuższa od drugiej. Ale to już nie moja wina, nad długością nie eksperymentuję. Na szczęście jutro już idę do kosmetyczki na regulację i hennę. Może jak "wyprofiluje" mi ładny łuk to potem sama dam radę. Pozdrawiam.

kredka sie zmyje przy zmywaniu makijażu, a codziennie do kosmetyczki chodzic chyba nie bedziesz, ewentualnie idz i poproś niech Ci pokaze jak dobrze posługiwac się kredką żeby nie było widać tej Twojej \"regulacji\"