Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosomówczyni

Co na zatkany nos?????????

Polecane posty

Gość nosomówczyni

Mam zatkany nos od wczoraj, ale tak jakby powietrzem bo nic z niego nie leci. Co mam zrobić, aby już nie był zatkany???

Gość DodaElektroda
porządnie wysmarkaj i wpuść sobie xylometazolin, w aptece za ok. 3 zeta. Zawsze działa.

Gość nosomówczyni
Kiedy smarkam a wnim nic nie ma, ale tak jakby był zatkany :(

Gość parówka z majeranku

Gość kjkfjkg
Wylej na łyżeszkę trochę kropli miętowych,podpal to,po chwili zdmuchnij płomyk i powąchaj krople mocno wciągając nosem zapach-niezawodny sposób mojej babci :)

Gość kjkfjkg
łyżeczkę miało być :P

Gość amanda147
NIGDY NIE WPUSZCZAJ KROPLI!!! krople takie typowe zawierajace chlorowodor sa dobre tylko do 5 dni branie ich dluzej bedzie mialo tragiczne konsekwencje! Nie masz kataru tylko obrzek w nosie. Takie typowe krople usuna go tylko na kilka godzin. To absolutna nieprawda ze katar nieleczony trwa tydz a leczony 7 dni. Ja wpuszczalam krople przez rok. Prawie stracilam smak, ciagle leciala mi krew z nosa wreszcie wyladowalam w szpitalu na operacji. Mialam potwornie napuchniete przegrody w nosie dlatego powietrze nie moglo sie przedostac. Jesli to bedzie trwalo dluzej najlepiej bedzie jak pojdziesz z tym do laryngologa lub dobrego farmaceuty zeby polecil jakas alternatywe bo krople na chlorowodorze potwornienieszcza nos. Ja sie wlasciwie od nich uzaleznilam :( dopiero po operacji odzyskalam normanla zdolnosc oddychania.