Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaKucharka

jaki ser jest najlepszy do pizzy?

Polecane posty

Gość BeznadziejnaOsobaKucharka

tak zeby sie ciągnąl ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość BeznadziejnaOsobaKucharka
hm dzieki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja próbowałam z różnymi i ostatecznie - tylko mozarella. I do pizzy i do tostów i wszędzie, gdzie ma się ciągnąć, bo ciągnie się cudownie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kgifpkg
parmezan jest pyszny... niby do spagetti ale na pizzy fajnie sie ciagnie :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość persi23
mieszkam w okolicach Neapolu uwiez mi tylko mozzarella

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kurnajegomac
Beznadziejna--> co ty bys biedaku zrobila bez kafe?? moze google?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dobra pizza
Witam na forum. A jaki jest dobry ser do robienia pizz w większej ilości? Chciałem stworzyć pizzę naprawdę dobrą,ale ciągle problem ser. Pomorski zależy od dostawy-często suchy, edamski często słony.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a ja też nie lubię kartofli
mozzarella

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pizzer
podłącze się pod temat pamiętam, że kiedyś zamówiłem pizze i dali jakiś słony ser, było to bardzo smaczne :) czy znacie może nazwę tego słonego sera, który dają na pizze, bo niewiem co zamówić, a ten ser to "palce lizać"

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość khkhhk
mozzarelle ale nie z bloku krojona tylko w kulce zgrzewana hermetycznie bez wody.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja za mozarellą nie przepadam, jest trochę zbyt mdła. wolę mieszankę żółtych serów, czasem nawet fetę dodać. intensywny smak sera to podstawa :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Szymonster
Tylzycki topiony jest dobry. Jak wziąć ten z szynka to Pizza jest super!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeee????????
szymonster, tylko to nie jest ser a jakieś chemiczne paskudztwo :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wegeta czy dobrze widzę?
mozzarella ;) ale ta prawdziwa nie jakieś podróbki za 15 zł

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość prenexcerbie1974lguhw
Tylzycki topiony jest dobry. Jak wziąć ten z szynka to Pizza jest super! Jasne http://clickand.co/6

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×