Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anula17

mogę prosić o modliwe.. prosze

Polecane posty

Gość no i co...
a co ci jest?

Gość jak trwoga to do boga

wali mi się rodzina... po prostu chce zeby dzisiaj nie było kolejnej awantury:(

tak sie boję:( juz brak mi łez:( nienawidze swojego domu, nienawidze swojego ojca:( boje sie go i boje sie o mame:( tak bym chciała sie wyprowadzić, żeby wszystko było dobrze i... Boże nie mam juz siły:( Nie chce bać sie wlasnego ojca:(

Gość
Dolaczam sie o 15ej-terazKoronka do Milosierdzia Bozego.Wszystkiego najlepszego Anula.

Gość dobry chłopak
3maj sie --bede pamietał o twej intencji

Gość do Anuli
dziecko drogie masz dobre serduszko, pomodle sie za Twoja rodzine, zeby bylo lepiej!👄

Czasem już nie mam siły. Tak mi źle... i tak pomyslałam, że gdyby.. że modlitwa mogłaby zdziałać cuda

Gość elcia 24
Anula - trzymaj się, pomodlę się za Ciebie, Ciebie tez proszę o modlitwę, bo mi również jest potzrebna:)

Gość do Anula
ty tez sie pomódl

Gość ale jestescie niektorzy
tak anula nie boj sie biedaczko

pomodle sie za siebie za swoją rodzine i za siebie... i za Ciebie też elcia24 w sumie to bym chciala zeby ta rodzina sie rozpadla, byle dalej od niego:(

Gość do Anula
czyli mamy sie modlic o rozpad rodziny,przeciez to bez sensu?

Gość loook
bo anula - kazdy z nas wie, co to strach. nie musimy znac twojej sytuacji, zeby ci wspolczuc

Nie.... nie o to mi chodziło... Mówie że najlepiej by było gdyby rodzice sie rozeszli.. Nie chodzi mi o to żebyście sie modlili o rozpad rodziny.. Ja juz nie chce po prostu awantur, żeby mama nie płakala, nie była upokarzana i poniżana.. rozumiecie?

loook------> o tym własnie wiemy.. gdyby nie ten strach to może już dawno to wszystko by się skończyło. A akurat dzisiaj musiało nastąpić apogeum bólu. Juz nie moge

Gość elcia 24
czasami tak jest lepiej, znam przypadki, gdy ojciec alkoholik znęcał się nad rodzina i zamienił ich życie w koszmar, nie mial najmniejszej ochoty coś zmienić w swoim życiu, rozwód w takim przypadku jest najlepszym rozwiązaniem - wiem co mówię, bo dotyczyła ta sytuacja mojej kol, teraz ma w domu spokój, mieszka z mamą i bratem, parcuje, wychodzi za mąż, w końcu nie przeżywają codziennego dramatu, kol nie budzi się już w nocy z płaczem anula - tzrymaj się, pomodlę się o to, żeby po prostu było dobrze w Twojej rodzinie, być może nie da się tego osiągną ć mieszkając z ojcem, przykro mi, wiele zależy od twojej mamy

Gość elcia 24
poza tym mój tata też dużo pił, mama walczyła kilka lat z jego nałogiem i my wszyscy w domu, wygraliśmy, ale to nie pozostało bez śladu w nas, wiem, co przeżywasz

Gość loook
anula - jakos sie trzymaj pamietaj ze lek ma funkcje ochronne nienawidzimy tego uczucia ale ono nas chroni- przed innymi uczuciami, przed innymi ludzmi, przed soba nam sie wydaje ze to efekt bezradnosci ale to jest wlasnie to w jaki sposob sobie radzimy

czy ja mam szanse na normalne zycie?? są wakacje a ja wyje codziennie... a co bedzie jak wróci rok szkolny?? przeciez ja zawale szkole:(

Gość elcia 24
i właśnie tego nie wolno ci po prostu zrobić, Twoja trudna sytuacja powinna cię jeszcze bardziej motywować do pracy, nauki, bo dziękiu temu masz szansę wyrwać się z domu, być szczęśliwą w przyszłości, pamiętaj, że wiele , prawie wszytko, od Ciebie zależy