Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anula17

mogę prosić o modliwe.. prosze

Polecane posty

bądż silna ! zobaczysz ze wszystko bedzie ok! nie ma co się załamywać....

Najbarziej sie boję dzisiejszego dnia. Bo mama sie z nim klóciła znaczy rozmawiała bo on krzyczał tuż przed jego pracą. Boję sie co bedzie jak on wróci... i boje sie piątku. bo idzie sie napierdolić. tak powiedział : \"teraz bedziesz dopiero cierpieć\"

Gość elcia 24
anka - może trzeba siegną po jakieś bardziej drastyczne środki np, zadzwonić na policję, jak się awanturuje albo zgłosić gdzieś, nie wiem np. działają przy urzedach gmin i miast pełnomocnicy wójta lub burmistzra ds. rozwiązywania problemów akloholowych, jest robiona tzw. ,,akoholówka" wtedy taka osoba jest wzywana, trzeba ją mocno nastrzaszyć, to wtedy jej się odechciewa znęcanai się nad rodziną, porozmawiaj z mamą, tzreba się zwrócić do kogoś konkretnego o pomoc, jeśli grozi wam jakiego niebezpieczeństwo ze strony ojca

Gość Anual17
więc jak ja mam do tego podchodzić. czuje ze umre do końca tego tygodnia

tu nie chodzi do końca o to. był okres ze pił. ucieklyśmy z domu i sie uspokoił. ale odkryłam ze ma kogoś. powiedziałam mamie bo i tak sie domyślała. on łaził do niej, przychodził do domu jak do hotelu i sie jeszcze na mamie wyzywał... mama mu to powiedziała dzisiaj i to z niby takiego powodu idzie sie dojebać

Gość elcia 24
same z mamą musicie się zastanowić, czy jest szansa dla tej rodziny, jeśli jej niema, a jak piszesz jest znęcanie się psychiczne, zdrada, to być może lepiej będzie, żeby twoi rodzice się rozstali, wszytsko tez zalezy od tego, jak na problem zapatruje się twoja mama

No niccc ide posprzatac, bo obiecałam mamie.. dziękuje raz jeszcze. Jak nic mi sie nie stanie to napisze jutro rano...

zapatruje sie w zdrade, chociaż mówi ze ja to nie obchodzi to jednak widze ze cierpi... ale chyba najbardziej dziala na psychike

Gość elcia 24
trzymaj się i nie pozwól zrobić sobie krzywdy:) pozdrawiam mimo wszystko to tym bardziej trudne, że to przecież tato, a od nich oczekujemy wsparcia i miłości, mam nadzieję, że problemy twojej rodziny jakoś się pozytywnie rozwiążą, tego ci życzę:)

Chciałam Wam podziękować.. Dobrze nie jest ale chyba jest lepiej.. :) dziękuje:) bo awantury nie było:)

Gość loook
trzymaj sie anula