Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julek z koziej wólki

Łoj Dana Dana

Polecane posty

Jechoł Nowy z góry kółka mu skrzipiały Jak chcioł kółka ojscać pyrtek mu urwały:P

Strociła Luska wionecek pod miedzom Ojciec matka nie wie a ludziska wiedzom:P

Jak patrze na frediego to mi się wydaje Ze cłowiek na pywno łod małpy powstaje:P :P

Bajko moja Bajko chodź ze mnom do sopy A jo ci pokazem jak się wiąze snopy:P

Chodzila Pozdro czesto nad wode nad wode bo bardzo dbala o swa przegrode przegrode:P Poszla raz Czarna na kurki na kurki przewietrzyc chciala swe dziurki swe dziurki :P:P a teraz moi mili rodacy rodacy mamy nastepny dzien w pracy dzien w pracy :O i oby do srody :P

Idzie sobie mały murzyn Taki mały z takim \'dużym\' Za nim idą cztery panie I czekają aż mu stanie :D

zaczynamy :classic_cool: Siedzial sobie facet nad brzegiem Dunajca bawil sie patykiem i se piescil jajca :P:P

A dzisiaj na forum same Warszawiaki ktorym sie wydaje ,ze sa fajne chlopaki :P Jest i nawet Luska, nasza Warszawianka co nie nosi spodnic nawet po kolanka :P:P Hej:P

Gość mały123
szła Maryna koło młyna zaswędziała ją cytryna poprosiła wuja Jana co ma trąbę po kolana gdy jej wsadził to zemdlała gdy wyciągnął jeszcze chciała oj dana dana

Panie , nic sie nie dzieje ,nuda , nuda Panie :P:P ale ty maly pisz ;)

Dziadek społ dziadek społ a babka nie spała Bo dziadek nie wiedzioł cego babka kciała Dziadek społ na łózku babka na kanapce Co on się obrócił znalozł się na babce Babka mo kałamarz dziadek wiecne pióro Poszli za stodołe zrobili se biuro Dziadek mo karabin babka ładownice Poszli za stodołe zrobili strzelnice:P

Hej! Na holi, na holi, łogienek się poli, przyjdzie mój Jasionek bydymy się grzoli :P Hej

Gość MAŁY123
Leciała do miodu pszczółka na drodze jej stała stodółka w stodółce zaś Jasiu z Maryną od rana... wleciała tam pszczółka jebana po chwili cos nagle krzyknęło , zawyło: "To bydłę mnie w d... użądłiło"!