Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julek z koziej wólki

Łoj Dana Dana

Polecane posty

Jedna taka baba miała wielkiego ryja wszystkie chłopy się śmiali Jak wkładała do tyłka kija

cos mi sie przypomnialo :D \'\'Normalnie szok, musze sie Wam pochwalic. Sluchajcie , mam cichego wielbiciela w internecie. Bez kitu , ale typ jest za mna , mowie Wam, ja pitole , no serio , ze 100 maili mi dziennie przysyla, bez kitu mowie Wam , nic nie rozumiem bo wszystkie po angielsku sa, ale musi kurna byc za mna , no mowie Wam naprawde. Ale sluchajcie jaki on kurde tajemniczy jest, podpisuje sie tylko , ze ma na imie Spam. Fajnie nie?? \'\' :D:D

\"\' Sluchajcie ,a wiecie co lubimy robic z Gabryska?? Wiecie??? Wchodzimy do supermarketow i jak nikt nie widzi wyjadamy orzeszki ze Snickersow i spierdalamy.\'\' :D:D

Gość ghgg
Siedziała na dębie, dłubała se w zębie a ludziska glupie myslaly ze w dupie Widać ci to widac Ktora dziwka daje Bo jej lewa noga Od prawej odstaje Wisialy wisialy jaja u powaly a te glupie dziwki myslaly ze sliwki Szumi gaj szumi gaj Szumi gałązeczka Tu mi daj tu mi daj Nie szukaj łóżeczka Co to za gospodarz Co nie ma chalupy Co to za dziewczyna co nie daje dupy Marys moja Marys Chodz ze mna do lasa A ja co wsrod gaszcza Pokaze chrabaszcza(kutasa) Marys moja marys Ales ty niechluja Ze przy mojej mamie trymasz mnie za chuja(ramie)

Gość ghgg
Wiecie co sie stalo? Normalnie 5 z chemi dostalam. Bo pani dala mi takie cos do powachania i walilo zgnitymi jajami i wadomo jak cos tak wali to siara nie? I to powiedzialam i dostalam 5 ja pitole normalnie... :)

Gość Kendra :D Wilkinson ;D
Helloł ludzie, a gdzie piosenka ,, Tańczy Mańka Filuternie"? dałby ktoś tekst?