Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRACOWNICA

SZEF MI UBLIZA!!!!!!!!

Polecane posty

Gość PRACOWNICA

Niby w zartach - on tak twierdzi ale mysle ze to okropne z jego strony nie wiem co mam zrobic bo to moj szef. Zwrocic uwage czy poprostu w ryj mu powiedziec ma Cie dosyc i jesli jeszcze raz tak powiesz to pojde do sadu pracy o molestowanie !!!!!!!!!!!!! Nie nawidze go

Gość ciekawa jestem jak mam zapomni
ale co Ci mówi??

Gość PRACOWNICA
Ty glupia pipo , i takie tam odpowiednie do sytuacji !!! Nie naleze do osob poslusznych i mam nie wyparzony jezor ale tamgdzie trzeba to wiem ze musi byc szacunek ale to mnie przerasta. Jestem normalna dziewczyna i nie ma prowa mi ublizac bp nie robie niczego zlego

Gość PRACOWNICA
A najgorsze jest to ze wiem ze jak mu zwroce uwage to nic ze wylece bo mam to gdzies ale ze bedzie taka jazda bo on nie umie rozmwaic tylko krzyczy w niebo glosy. Sasiedzi pracujacy obok mi mowia ze nawet slysza co krzyczy !!!! Masakra ale zeby mial powod a nie ma . Ktos kiedys mial podoba sytuacje?????:(

Gość masz dyktafon
To nagraj gnoja. Do sądu podaj a jak inni słyszą co on mówi to tym lepiej. Masz świadków. Zmięknie mu rura jak nic. Nie przejmujesz się, że z roboty wylecisz to co się dajesz.

Gość A ja wam powiem że
Tak miałam i się poddałam po prawie 5 latach pracy odeszłam , bo jego zachowanie było nie do zniesienia a wszyscy byli bezradni .

Gość PRACOWNICA
czasem tez kaze mi lizac sobie odbyt :-o niekiedy zastanawiam sie czemu na to sie godze... co prawda placi niezle, ok.1800 na reke, ale hmmm... idealem higieny to on nie jest czesto wali mu z tylka obora i kloaka :-(

Gość PRACOWNICA PRAWDZIWA
Wiecie co nigdy wiecej tu nic nie napisze ani bo jakies młoty, kretyny sie podszywaja nic mi nie kaze PALANCIE a ja Tobie kaze to TRwoj problem. Myslam ze tu sa fajni ludzie moze i tak ale nie ktorzy to tepe mloty. Dzieki PRACOWNICA ZE SIE PODSZYLES I WYPISUJESZ TAKIE GLUPOTY, WIDAC ZE BARK CI ZAJECIA W ZYCIU I W CALE SIE NEI DZIWIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ali_ale
wynajmij detektywa24 - sprawdzony przez znajomych, fachowa obsługa. Szybko zrobi z gnojkiem porządek, będizesz miała profesjonalne dowody i go załatwisz jak trzeba. NIE wolno tego ignorować, to straszne, że godzisz się na takie traktowanie.