Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozikcza

KTO ZE MNA REGULARNIE EBDZIE CWICZYL wejdzcie

Polecane posty

Gość kozikcza

choidzi mi o te cwiczeniawww.modeling.pl

Gość blastula
no ja wlasnie mam zamiar cwiczyc. ale od jutra ;) fajna jest ta strna bo są zdjęcia ćwiczeń

Gość Kammiccia
hej dziewczyny:) a co powiecie na codzienne poranne bieganie? Ja zaczęłam tydzień temu i stwierdzam, że to była najlepsza decyzja, aką ostatnio podjęłam:) po pierwsze: poranne biegi bqardzo rozbudzają i w ciągu całego dnia ma się więcej energii:) po drugie: schudłam 2 kilogramy, jem tp, co zwykle:) po trzecie: może sobie to wmawiam, ale mam lepszym humor od tamtej pory:) zachęcam więc wszytkich gorąco do biegania papa

Gość anstreth
to sprawdzony fakt: jak zaczynasz dzien od aktywnosci fizycznej to masz energie i dobry humor przez reszte dnia, tez dosc czesto biegalam, ale ostatnio mam przerwe bo nabawilam sie kontuzji po 3 godzinnym biegu (ale spoko, raz przebieglam 5:P) no i od tej pory boli mnie biodra i kosci przeskakuja:( szkoda, bo ja poprostu KOCHAM biegac i moglabym to robic nawet 2 razy dziennie jakbym wiedziala, ze nic mi sie po tym nie stanie:) ale mysle, ze lekarz mi szybko pomoze i doradzi i za niedlugo bede mogla wrocic do joggingu:D a do cwiczen chetnie die dolacze:) pozdrawiam