Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podnieć_mnie

Jak onanizować się poduszką?

Polecane posty

Gość łechtaczkowy
osiągniesz szybciej sama niż pochwowy. Spróbuj paluszkiem zwilżonym wykonywać okrężne ruchy na łechtaczce a potem przyśpieszając w prawo i lewo (przyciskając delikatniej lub mocniej jak wolisz), jak bedziesz czula ze jestes blisko to wciagnij powietrze i wstrzymaj oddech ;) Mnie to zawsze pomaga ;)

Gość łechtaczkowy
lata praktyki lubelek :P:P :D

Gość łechtaczkowy
*lubelak oczywiście nie lubelek ;)

Lubelak, widziałeś kiedyś kobietę z bliska. Co Ty tu wypisujesz? Nie mam doświadczenia z poduszkami ale jak bym był kobietą to bym wybrał dość twardą poduszkę, włożył ją między nogi i leżąc na boku ... jazda. Tak sobie to wyobrażam. Żadne tam wkładanie rogów z pupą w górze:) No ale ja się nie znam.

Gość łechtaczkowy
a jak dlugo to ma trwac to zalezy od Ciebie ;) Mnie czasem zajmuje to 5, 10, 15 minut... Zależy jak "trafie" i jaką mam ochote ;)

Gość łechtaczkowy
lubelak, każdy człowiek powinien być samowystarczalny :D:D No ale nie ma to jak meskie ramie na którym można się czasem wesprzeć... :P

Gość łechtaczkowy
wyrzutów przynajmniej nie robi :D

Gość łechtaczkowy
absolutnie ;) Rozstałam się z takim który robił wyrzuty prawie rok temu, po 5 latach związku i wstyd się przyznać, ale to przy nim nauczyłam się zadowalać sama, bo on nie był w stanie :O Teraz mam cudownego mężczyznę :D Pod każdym względem, ale przy moim temperamencie "nawyk" pozostał :D

Gość łechtaczkowy
Gratuluje potomstwa 🌻 Moj obecny facet na początku myślał, że ja sobie lubie tylko tak pogadać, że mam ochote, itd... Przekonał się, że nie rzucam słów na wiatr :P Czasami też mamy dosyć, szczególnie począti były trudne, bo musiałam się dostosować po takiej zmianie... Uwierz, ze zakwasy miałam jak po dobrym treningu :D Niestety dzieli nas spora odległość i widujemy się jedynie od piątku do niedzieli (na razie :P), ale czasem kiedy nie mamy nic lepszego do roboty nie opuszczamy sypialni przez cały ten czas :D No chyba, ze w celu urozmaicenia pożycia :D

Gość łechtaczkowy
hehehehe :D:D:D:D Ja czasami też usiłuje się doliczyć, ale nie daje rady :D Ból faktycznie czasami jest przeszkodą (choć nie ukrywam tego, że czasami ból (oczywiście w granicach rozsądku) może być przyjemny :P), czasami jestem już poprostu sucha, ale od czego są żeliki :D W sobotę jade do mojego ukochanego i zostaje u niego tydzień - mamy urlop, oj będzie się działo :D

Gość łechtaczkowy
boski :D:D:D Jeśli mogę spytać, ile kosztuje doba?

Gość łechtaczkowy
Jestem zdania, że jeśli ludzi stać to należy korzystać ;) Ja sobie raczej nie pozwole :P Choć nie ukrywam, że bym chciała ;) Mmmmm rozmarzyłam się teraz... Apartament, spa, Mmmmm :D:D:D

Gość łechtaczkowy
super :D Kurcze :D Śliczne obrączki i pierścionek również. "Zwyczajny" a ma to coś w sobie ;) Nie no... Te obrączki są przepiękne :D:D:D Na prawde takich jeszcze nie widziałam ;) Gratuluje gustu. My jesteśmy raczej nastawieni do ślubu na nie, ale wiadomo, że pewne rzeczy się zmieniaja :P Jesteśmy ze sobą pół roku, na razie jest kolorowo i radośnie, później zobaczymy ;)

Gość łechtaczkowy
w jakim wieku jesteście? Taka różnica to żadna różnica ;) Ja też jestem zdania, że kiedy pojawia się dziecko, warto zaoszczędzić mu przykrości... ;)

Gość łechtaczkowy
W tym wieku taka różnica już na prawde nie ma znaczenia ;) Podoba mi się to, że mimo "wpadki" cieszysz się z tego faktu :D

Gość do lubelak
czym sie zajmujesz i ile zarabiasz? jesli mozna wiedziec:P fajnie masz, na takie wakacje sobie pozwolic i jaki dobry dla swojej kobiety jestes:) cos pieknego:)

Gość ehhhhhhheh
taki facet to skarb

Gość łechtaczkowy
Widocznie trafiliście na siebie w obpowiednim momencie ;) Mój mężczyzna... Miał bujną przeszłość, mówił, że nigdy nie pokocha (narzeczona, starsza od niego, wywinęła mu niezły numer) i chłopak postanowił się bawić, ja po tamtym związku i potem przygodzie z pewnym typem stwierdziłam, ze też nie mam ochoty na nic poważnego. Poznaliśmy się przypadkiem, nasza znajomość zaczęła się baaardzo burzliwie, niby miało to być nic niezobowiązującego, ale szlag trafił cały plan :D Świata poza sobą nie widzimy :D

Gość łechtaczkowy
czasami nie warto czekać ;) Zmykam do łóżeczka, może popróbuje jak to z tą poduszką... :P :D Słodkich snów życzę ;)