Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko_20

dziewica...

Polecane posty

Wiem ze to zabrzmi dziwnie ale jestem jeszcze dziewica i czy sa jakies sposoby zebt samemu sie jakos troche rozciagnac zeby ptrzy stosunku z chlopakiem tak nie bolalo ?? Tylko nie pojedzie mnie teraz za to pytanie

Za chwilę się pojawią pewnie rady żeby spróbować gaśnicą albo coś takiego:) Na pytanie niestety nie potrafię odpowiedzieć z sensem ale chyba niewiele da się zrobić. Można spróbować np. z dużą ilością alkoholu przed:) No i modlitwa.

Gość ja sobie przebiłam wibratorem

A ja mam 19 latek i tez jestem dziewicą. Dodam ze mam faceta od 5 lat. Jak widać seks nie jest najważniejszy!!! :-) Na wsysko przychodzi czas.

A ja czekałam dość długo, dziś wiem, że za długo... Rozumiem, że niektóre dziewczyny nie chcą niczego przyspieszać, ale wiem, że im dłużej się czeka, tym później trudniej jest to zrobić... Zresztą tak jak ze wszystkim...

ale mi nie chodzi o blone tylko o to ze jako dziewica nie jestem tak rozciagnieta zeby zmiescic w sobie czlonka....i chcialam sama sobie cos wsadzic zeby sie rozciagnac :)

Gość Spróbuj gaśnicą
j.w. :classic_cool:

Gość a ja na plocie swoja zostawila

Gość moze i tak wibrator
rzeczywiscie tym wibratorem sprobuj

Gość no i jest git
sluchaj napewno sie zmiesci ;) a jak rozciagniesz to jush niebedzie to samo :/ nikt nielubi rozciagnietych :P zycze powodzenia :P