Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatusiek99898

matka mojego dziecka zabrania mi wizyt

Polecane posty

Gość tatusiek99898

Moja była dziewczyna zaszła w ciązy był to dla mnie staszny szok robiłem wszystko by poroniła dopoki ona nie powiedziała o tym rodzica wtedy oni nie dopuszczali zebym sie z nia widział wiec ustapiłem uznałem ze tak jest lepiej bo nie musze płacic na jakies dziecko i tak mijały miesiace az do dnai kiedy zobaczyłem moja była z jakims facetem i moim dzieckiem wtedy postanowiłem stac sie ojcem dla mojego dziecka niesttey moja była nie pozwala mi widziec małego ani razu go nie widziałem ona w urzedzie napisała ze ojciec dziecka jest nie znany a przeciez wie ze to moje dziecko jeszcze do tego ten gosc który chce adoptowac mojego syna czy moge wystapic o badanie DNA i czy moja była musi sie na nei zgodzic i co jesli sie nie zgodzi bo wiem ze tak postapi

Gość oj kolego
Odpuść sobie, co? Szkoda dziecka, nie dręcz ich, bo widzę, że to tylko Twoja duma ucierpiała. Typowy pies ogrodnika - sam nie zje, a drugiemu nie da. Tobie w ogóle nie zależy na dziecku - Tobie zależy na tym, by uprzykrzyć życie odtrąconym przez siebie bliskim. Daj sobie spokój i hulaj dusza nadal, i ciesz się, że nie musisz płacić na JAKIEŚ dziecko (Twoje słowa). Żegnam. I tutaj wsparcia raczej nie znajdziesz, to strona kobieca, są tu też samotne mamy, które integrować się będą z Twoją ex - na pewno nie z Tobą.

Takich jak Ty ,to powinno się za jaja wieszać,jak dla mnie to jestes zawszoną gnidą.Wynoś się stąd!!!!

Gość oj kolego
a widzisz? :P

Gość tatusiek99898
ale to ja jestem biologicznym ojcem dziecka nei jakis frajer i o ono do mnei powinno mówic tata do nikogo innego

Gość oj kolego
Tata? Co to za tata, który nie chciał dopuścić do narodzin tego biednego dziecka??? 😠 "Robiłem wszystko, by poroniła" - rany, co masz na myśli?! Brzmi to tak jakbyś kopał ją w brzuch i zrzucał ze schodów. A teraz tytuujesz się tatą!

Gość Nineq
sie obudziles w sama pore... a tak z ciekawosci zapytam: co to zanczy ze robiles wszystko zeby poronila? sprales ja kilka razy czy kazales cegly nosic???

Gość odpuśc im i sobie
dochodzisz praw możesz ale po co?? nie chciales, miales w nosie, chciales zeby tego dziecka nie bylo, zeby umarlo przed urodzeniem, a teraz co... zal ci w d**** trzeszczy, bo układa sobie życie... faceci naprawde sa popaprani

mysle zee to prowokacja.... ale--> jakie masz prawo do tego dziecka? co oprocz plemnika bylo twoje? to ty je nosiles? ty sie meczyles z urodzeniem? ty byles przy niej kiedy miala wszystkiego dosc? ty wstawales w nocy? ty nosiles jak mialo kolke..... i jeszcze tysiace innych spraw przy ktorych NIE byles! dlaczego wczesniej nie zainteresowales sie dzieckiem? Dopierro jak zobaczyles ja z kims? ja SZZCZESLIWA? nie masz prawa do tego maluszka! jestes zwyklym dawca nasienia i tyle! kropka brrr... denerwuja mnie tacy tatusiowie-z odzysku...

Gość oj kolego
Nineq - o cegłach nie pomyślałam ;)

Gość A*nna
prawda o tej matce:) zaszła bo nie wzięła cilestu była to łapnka na ciążę nie miała kasy, pracy a jemu konto ursoło i go złapała potemjak zobaczyła ze on jednak z nia nie bedzie to chciałą usunać:PPP a on rzekł nie! zrobiłas to urodizsz!

Gość tatusiek99898
raz kopłem w brzuch i próboałem zmusic ja do łykniecia tabletek na obumarcie płodu zreszta nie wazne co robiłem i tak nie poroniła a wy baby to wszystkie ejstescie głupie facet to napewno by zrozumiał dzieciak ejst móji to moje nazwisko musi nosic

ja pierdole.. o przepraszam... ponioslo mnie.. to chybajakas prowokacja... JAKIES DZIECKO!! nie jakies tylko twoje.. cialo z ciala krew z krwi kosc z kosci.. to plemnik w twojego kutasa ja zaplodnil. JAKIES DZIECKO!! HAHA teraz to : MOJE DZIECKO Z JAKIMS FACETEM I CO TO ZNACZY ZE ROBILES WSZYSTKO BY PORONILA?? CZY TY SUMIENIA CHLOPIE NIE MASZ???? KOPALES JA PO BRZUCHU??? teraz sie wkurzasz bo zobaczyles ja z innym... mam naprawde nadzieje ze ten inny pokochal ja i dziecko!! ja rozumiem ze to byl szok.. dla mnie tez i dla \"tatusia\" tez mielismy dylemat... nie wiem czym sie kierujesz chcac robic egzamin dna.. jesli sa to czyste zamiary mozesz z nia porozmawiac...ale nie wiem jaki to ma sens.. przemysl moze lepiej to wszystko i wyciagnij wnioski na przyszlosc i jeszcze jedno.. podziwiam postawe jej rodzicow ! z tego co piszesz to wsparli ja i pomogli przyjsc na swiat malenstwu

Gość Nineq
zaden sad ci nie przyzna prawa do opieki jezeli usilowales doprowadzic do poronienia i nie interesowales sie dzieckiem.

Gość Nineq
hmmmm normalnie olsniluymnie twoje argumenty tatusku! od dzisiaj przynajmniej wiem ze jestem glupia baba a faceci to sa piekni madrzy i ojejku! ave guru!

Jeeeejku poprostu teraz jestem w szoku !!!! ciekawe co by dziecko powiedzialo jakby sie dowiedzialo ze kopałes matke w brzuch ze go nie chciałes teraz wielki tatus z ciebie???? bo faktycznie zżera cie zazdrosc ze ułożyła sobie życie? ze ktos kocha to dziecko? chłopie na jej miejscu to naplułabym ci gebe

Gość No niestety....
trochę za późno obudziłeś się, koleś.

musisz to walnac glowa w mur bo jestes naprawde durny... nie bede sie rozpisywac ale i tak tego nie zrozumiesz ale prosze Cie bardzo idz do sadu.. to jak matka dziecka opowie cos ty wyprawial TO CIE DO KRYMINALU ZAMKNA !! takze powodzenia a Do Anny!! skad masz takie rewelacje slonko????

Gość No niestety....
Jeśli dziewczyna ma napisane w dokumentach, że ojciec NN to już nic nie wskórasz. Na badanie czy jesteś tatusiem musi ona wyrazić zgodę.

Gość zjedli go
tatusiek99898 ale to ja jestem biologicznym ojcem dziecka nei jakis frajer i o ono do mnei powinno mówic tata do nikogo innego pamietaj gnoju o jednym nie ten ojcem kto zrobił ,tylko ten kto wychował . Dla mnie jesteś zwykłym śmieciem ,Współczuję ,że to biedne dziecko w pewnym sensie, ma takiego śmiecia za ojca.

Gość Nineq
do no niestety- poza tym ona moze stwierdzic ze cie nie zna i nigdy z toba nie spala a ty musialbys znalezc swiadkow ze bylo odwrotnie i jest prawdopodobienstwo ojcostwa, a i tak na test dna ona musialaby wyrazic zgode. zreszta, na co dziecku taki tatus?

Gość Nineq
maly blad:) nie pisalam tego do osoby o nicku , tylko jako uzupelnienie jej/jego wypowiedzi :)

Gość prrrrrowokejszyn
a jesli nie to lecz sie czlowieku i daj spokoj dziewczynie i jej dziecku

Nie bądźcie takie pewne, że to prowokacja! Takich męskich gnid chodzi po świecie tysiące!!! Zresztą brak mi słów.