Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

netkaxxx

Pomocy!!! Zabieg u 3 letniegoi chłopca - nieszczęsna stulejka

Polecane posty

Mój synek wczoraj miał zabieg - nacinana stulejka:( Płacze, krzyczy i nadal nie chcę zrobić siusiu. Ostatnio robił siusiu rano i do tej pory nic. Robię mu kąpiele z ziołach 3-4 razy dziennie i dostał syrop przeciwbólowy, z wykończenia zasnął, ale nadal krzyczy i płacze przez sen. Proszę pomóżcie, ja już nie wiem co mam robić, on się tak męczy:(:(:(:(:(:(

Wspólczuje..kolezanki synek miał taki zabieg. Z tego co wiem to tez robila mu kapiele w ziołach..mial tez siusiac w wodzie z ziołami... Mówiła ze tez płakał strasznie i musieli jakos to przejsc...bo nie dostał nic znieczulającego. Moze po nocce bedzie lepiej?.. Trzymam kciuki zeby rano tak nie bolało. http://www.3dwhite.pl/?click=0bc9f241ccd58c8f2e9026d548f8e461

Gość jaaaaaaaaa25
mój synek miał taki zabieg w wieku 2 latek podobno za wcześnie ale on musiał go kiec bo miał bardzo zrośnięty tylko taka dziurke. po operacji pomagało jak robił siku w ciepłej ale nie za bardzo wodzie i często przemywałam mu

Tak mi go żal, chcę mu pomuc a wyczerpałam wszelkie pomysły. On właśnie nie chce robić siku nawet w wodzie i w tym problem. Mama nadzieję, że jutro będzie tylko lepiej. :(:(:(:(:(:(

Gość Eluś
CZEŚĆ MÓJ SYNEK MIAŁ ROBIONĄ STULEJKE JAK MIAŁ 8 M-C PIERWSZA NOC BYŁA NAJGOPRSZA SMAROWAŁAM DETREOMYCNA I MYŁMAM GO W ROSTWORZE KORY DĘBU, I ŻEBY ROBIŁ SIKU WKŁADAŁAM GO DO WANIENKI I POWOLI LAŁAM WODE POCIESZAJĄCE TO ŻE JUTRO BĘDZE LEPIEJ A DZIŚ WSPÓŁCZUJE BO MOŻE BYC KIEPSKA NOCKA MÓJ MAŁY SPAŁ TYLKO NA MOICH REKACH POWODZENIA